Başvurular

TCDD 356 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022

TCDD 356 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde TCDD 356 işçi alımı ilanı yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TCDD 356 işçi alımı ilanı yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TCDD 356 işçi alımı ilanı yayınlandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları veya bilinen kısa adı ile TCDD, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. TCDD işçi alımı ilanı kapsamı içinde tren teşkil işçisi, demiryolu hattı bakım onarımcısı, liman vinç operatörü, demiryolu yol yapım bakım ve onarım makinesi operatörü alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde TCDD 356 işçi istihdam edecektir. Adaylar ilana 9 Nisan 2019 ile 15 Nisan 2019 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

  • TCDD 356 İşçi Alımı İlanı 2019
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

TCDD 356 İşçi Alımı İlanı 2019

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünden:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERLERİNE BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİYLE 86 TREN TEŞKİL İŞÇİSİ,

42 DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ,

188 DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI,

40 LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG)

OLMAK ÜZERE TOPLAM 356 İŞÇİ ALINACAKTIR

İŞGÜCÜ TALEPLERİMİZ 09.04.2019 – 15.04.2019 TARİHLERİ ARASINDA İŞKUR’DA YAYINLANACAKTIR.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü isteklerimizden yalnızca birine müracaat edebilecektir.
  • Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır
  • Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır
  • Adayların, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi saygınlığıyla, ilanda gösterilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmektedir.
  • İŞKUR’da ortaöğrenim düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamı içinde işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebinin İŞKUR’da ilan edildiği son başvuru tarihi itibariyle ön lisans yahut lisans mezunu olduğu tespit edilenlerin iş anlaşmaleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir.
  • İşgücü Talebimiz ülke düzeyinde yayına girecektır.
  • İşgücü isteklerimizde KPSS şartı bulunmamaktadır.

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede bulunan adayların işgücü talebinin 4 katından fazla olması durumunda, her işgücü talebi için sözlü sınavına katılacak 4 katı asıl aday ile aynı sayıda yedek aday 25.04.2018 tarihinde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecektir.

* Yapılacak sözlü sınavı neticesinde başarılı olup, işe başlatılacak adaylardan;

-Tam teşekküllü devlet hastaneleri yahut resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden tarama testi yaptırılması istenecektir. (Tarama testi alkol yahut uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek maksadıyla yapılan testtir).

– Tam teşekküllü devlet hastanelerinden yahut resmi üniversite hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporunda “Az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışır” ibaresi bulunacaktır. Ayrıca, Görme Dereceleri (sağ-sol göz ayrı ayrı belirtilmiş), Renk Muayenesi (ishihara testi yapılmış), İşitme Muayenesi (Odyometrik incelemede 500, 1000, 2000 frekanslarının saf ses hemen hemensı 0-40 dB olmalıdır.) belirtilmiş olacak ve görme/işitme değerlendirme sonuçları sağlık kurulu raporuna eklenmiş olacaktır. -Sözlü sınavını kazanan asıl adayların almış oldukları sağlık kurulu raporunda “Az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışır” ibaresi ile görme/işitme muayeneleri ile ilgili istediğimiz değerlendirme sonuçları bulunmayanlar işe başlatılmayacaktır.

* TCDD Sağlık ve Psikoteknik Yönergesi gereğince grup tespiti ve psikoteknik değerlendirmesi yapılacak sanat kolları için adayların almış oldukları sağlık kurulu raporu grup belirleyicileri aracılığıyla değerlendirilecektir. Grubu uygun olan adaylar, psikoteknik değerlendirmesine gönderilecektir. Grubu uygun olmayan adayların işe başlama işlemleri sonlandırılarak, varsa yedek aday çağrılacaktır. Psikoteknik değerlendirme neticesinde yeterli görülen adayın ataması yapılacaktır. Yetersiz görülen aday bir ay içinde ikinci kez psikoteknik değerlendirmeye gönderilecektir. İkinci kez yetersiz görülen adayın işe başlama işlemleri sonlandırılarak, varsa yedek aday çağrılacaktır.

İlanın Tam Metnine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Bu makalemizde TCDD aracılığıyla yapılacak olan 356 işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara TCDD iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu