Başvurular

Sağlık Bakanlığı 3000 Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Sağlık Bakanlığı 3000 Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Sağlık Bakanlığı 3000 Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Sağlık Bakanlığı 3000 Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Sağlık Bakanlığı 3000 Sözleşmeli Personel Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Sağlık Bakanlığı çeşitli kadrolarda 3000 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntılarını makalemizde bulabilir, iş başvurunuzu ilanın sonundaki linkten uygulayabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığından:

  • Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamı içinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM aracılığıyla yapılacak merkezi yerleştirme ile toplam 3.000 anlaşmali sağlık personeli alınacaktır.
  • Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek anlaşmali sağlık personeli pozisyonlarının ve başvuru şartlarının olduğu KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayına girecektır.
  • Adaylar tercihlerini, 16 Haziran – 22 Haziran 2020 tarihleri içinde tercih kılavuzunda gösterilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapacaktır. ÖSYM’ye yahut Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen yahut elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır .
  • Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının unvan/branş ve öğrenim düzeylerine göre dağılımı ekte gösterilmiştir.

İlana başvuru yapmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu