Başvurular

Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi anlaşmali 45 sağlık personeli alacağını açıkladı. İlan ayrıntılarını makalemizde bulabilir, ilan sonundaki linkten iş başvurunuzu uygulayabilirsiniz.




 GENEL ŞARTLAR

  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartlar aranır.
  • 2018 KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lise mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, anlaşmali olarak istihdam edilenler hizmet anlaşmasine aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Hükmüne uygun olması.

İş başvurunuzu yapmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu