Başvurular

Freysaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Freysaş iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Freysaş iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Freysaş iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Freysaş iş ilanları ve iş başvurusu

Freysaş Freyssinet Yapı Sistemleri A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile Freysaş, modern yapı uygulamaları ve teknolojik yapı elemanları üretim alanlarında hizmet veren bir şirkettir. Yapı Merkezi Grubu ve Vinci Grubu’na bağlı Soletanche Freyssinet ortaklığı ile kurulmuştur. Şirket; köprü, silindirik yapılar, büyük açıklıklı döşemeler, sismik koruma çalışmaları, yapı elemanları üretimi konularında ülkemizde ve yurt dışında çok sayıda ülkede faaliyet göstermektedir. Freysaş ülkemizde sayısız mega projeye imza atmayı başarmıştır. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Vodafone Park Stadı, Haliç Metro Geçişi gibi dev projeler bunlardan yalnızca birkaçıdır. Freysaş tüm bu çalışmalarını sürdürirken bunun yanı sıra kadrosunu da güçlendirmekte ve bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Freysaş aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Freysaş İş İlanları 2022
  • Freysaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Freysaş İş İlanları 2022

Freysaş, modern inşaat teknolojilerinin pratik uygulamaları ve ardgerme teknikleri alanında ülkemizde önder marka olmayı başarmıştır. Bünyesinde 300’ü aşkın çalışan istihdam eden kurum yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Freysaş aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; teknik ressam, tasarım mühendisi, satın alma ve lojistik uzmanı, idari işler sorumlusu, stajyer, inşaat mühendisi, iş yeri hemşiresi, topoğraf, vinç operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Freysaş İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Freysaş bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Sayfaya girmenizin ardından özgeçmişinizi yüklemeniz ve sizden istediğimiz diğer bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Tüm bunları yaptıktan ve başvurunuzu bitirdiktan sonra başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecektir. Bu makalemizde Freysaş iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Freysaş İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER FREYSAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, freysaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan freysaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu