Başvurular

MSC Gemi Acenteliği İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

MSC Gemi Acenteliği İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde MSC Gemi Acenteliği İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. MSC Gemi Acenteliği İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

MSC Gemi Acenteliği İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

MSC Gemi Acenteliği personel alımı yapıyor!

MSC Gemi Acenteliği iş başvurusu yaparak sizde MSC Gemi Acenteliği’ın gücünden güç alabilirsiniz. MSC Gemi Acenteliği personel alımı haberlerinin bunun yanında bazı ilan sitelerinde bulunan MSC Gemi Acenteliği eleman alımı ilanlarını siz değerli okurlarımız için burada paylaşmaya devam edeceğiz. MSC Gemi Acenteliği insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu biçimde:

MSC Gemi Acenteliği A.Ş. / MSC Shipping Agency S.A

İsviçre Cenevre’de 1970 senesinde kurulan Mediterranean Shipping Company  (MSC), konvansiyonel gemi operatörlüğüyle başladığı yolculuğunu, bugün dünyanın en ileri gelen deniz taşıma şirketlerinden biri olarak sürdürmektedir. Deniz filosunu mühim ölçüde genişleten, 465 konteyner gemisiyle 2.5 milyon TEU’nun üzerinde taşıma kapasitesi olan MSC, dünyanın ikinci büyük konteyner taşıyıcısı konumundadır.

Dünya çapında işletmesini yaptığı terminallerin bunun yanında, ulaşım sunduğu 315 terminal ile 6 kıtada 200 rotasyon üzerinden, önder küresel taşımacılık anlayışıyla hizmet vermektedir.

Dünyanın dört bir yanında sahip olduğu 480 ofis, 54.000 çalışanıyla üyelerine eşi bulunmaz bir servis ağı sağlamaktadır. 6 kıtada sunduğu farklı liman uğrağı alternatifleriyle, tümüyle bağımsız bir özel girişim şifrketi olan MSC, pazar değişimlerine bi hayli hızlıca yanıt verebilmektedir.

1978 senesinden beri Türkiye’de hizmet veren MSC, % 30’un üzerinde pazar payıyla, ülkemizde faaliyet gösteren 50 taşıyıcı içindeki en büyük konteyner taşıma şirketlerinden biridir. Türkiye’deki taşımacılık hizmetleri ağını genişleten MSC, 800 çalışanı ile İzmir merkez olmak üzere İstanbul, Gebze, Tekirdağ, Bursa, Mersin, Antalya, İskenderun, Trabzon, Samsun, Gaziantep, Ankara, Eskişehir ve Kayseri’de hizmet vermektedir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru (Engelli) İstanbul Avr., İstanbul Asya Başvur
Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı İstanbul Asya Başvur
Rezervasyon Hizmetleri Uzman Yardımcısı İstanbul Asya Başvur
Finansal Raporlama Uzmanı İzmir Konak Başvur
Müşteri Hizmetleri Operasyon Uzman Yardımcısı Mersin Başvur
Gemi Operasyon Uzman Yardımcısı İzmir Konak Başvur
Satış Temsilcisi İstanbul Avr., İstanbul Asya Başvur
Satış Temsilcisi (Saha) Mersin Başvur
Satış Temsilcisi (Saha) İstanbul(Avr.), Tekirdağ Başvur
Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı İstanbul Avr., İstanbul Asya Başvur

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu