Başvurular

Aselsan iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Aselsan iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Aselsan iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aselsan iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aselsan iş ilanları ve iş başvurusu

Aselsan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin haberleşme gereksinimlerini karşılamak maksadıyla 1975 senesinde kurulmuştur. Şirketin yüzde 74,20 hissesi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı, yüzde 25,70’i ise Borsa İstanbul’da işlem görmektedir. Askeri Elektronik Sanayii yahut bilinen kısa adı ile Aselsan, kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizin en büyük savunma elektroniği kuruluşu haline gelmiştir. Savunma sanayinde yükselişini emin adımlarla sürdüren Aselsan, yalnızca ülkemizin değil bunun yanı sıra dünyanın en büyük 100 savunma sanayi şirketi içinde gösterilmektedir. Kuşkusuz bu başarısının kilit faktörü bünyesinde çalışan 6 bini aşkın çalışandır. Aselsan bu çalışanlara ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Aselsan aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Aselsan İş İlanları 2022
  • Aselsan İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Aselsan İş İlanları 2022

Aselsan yalnızca TSK’nın gereksinimlerini karşılamakla kalmamakta bunun yanı sıra ürünlerinin birçoğunu yurt dışına ihraç ederek ülkemize oldukça önemli katma değer sağlamaktadır. Yapmış olduğu anlaşmaler ile çok sayıda ülkeye her sene milyarlarca TL silah satışı gerçekleştirmektedir. Aselsan aşağıda saymış olduğumuz fabrikalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Ankara Macunköy Aselsan Fabrikası
  • Ankara Akyurt Aselsan Fabrikası
  • Aselsan Ankara Gölbaşı Tesisleri
  • Aselsan ODTÜ Teknokent
  • Aselsan Konya Fabrikası
  • Aselsan Ürdün Fabrikası
  • Sivas Aselsan Hassas Optik

Aselsan aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; yazılım varlık analisti, yazılım geliştirmeci, yazılım test mühendisi, iş analisti, SAP basıs sistem yöneticisi, hemşire, kimyager, kaynakçı, matematikçi, muhasebe elemanı, özel güvenli görevlisi, stajyer, sekreter, şoför, makine teknikeri, kimya teknikeri, öğretmen, makine mühendisi, mekatronik teknikeri, elektrik teknisyeni, inşaat teknikeri, iş güvenliği uzmanı, sağlıkçı, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Aselsan İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sizler de kolay bir biçimde başvurunuzu gerçekleştirerek Aselsan ailesinin bir parçası olabilirsiniz. Bunun için yazımız sonunda verdiğimiz iş başvuru formu sayfasına giriş yapmalı ve akabinde başvurunuzu kuruma iletmelisiniz. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanınca açık iş pozisyonu oluşması durumunda değerlendirilmeye alınmak üzere özgeçmiş havuzuna iletilecektir. Bu makalemizde Aselsan işe nasıl girilir, iş pozisyonları nelerdir, iş başvuru sistemi, iş müracaatı, iş olanakları, iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Aselsan İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ASELSAN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, aselsan hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan aselsan açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu