Başvurular

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Kömür İşletmeleri veya bilinen kısa adı ile TKİ, bir devlet kurumu olarak 1957 senesinde kurulmuştur. TKİ, devletin genel enerji ve yakıt politikasına uygun olarak linyit, turp bitümlü şist, asfaltit gibi enerji hammaddelerini değerlendirmek, ülkenin gereksinimlerini karşılamak, yurt ekonomisine azami katkıda bulunmak, plan ve programlar düzenlemek, takip etmek, uygulama stratejilerini tespit etmek ve bunların gerçekleşmesini sağlamakla görevlidir. Kurumu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu(TKİ)’nun genel merkezi Ankara’dadır. Türkiye Kömür İşletmeleri insan kaynakları departmanı yapmış olduğu bilgilendirmede kurumun çalışmalarını arttırarak sürdüreceğini ve bu bağlamda da bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceklerini açıklamıştır. Yazımız devamında TKİ aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) İş İlanları 2022
  • Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) İş Başvurusu 2022

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) İş İlanları 2022

Ankara’da bulunan TKİ genel müdürlüğe bağlı 4 adet Müessese Müdürlüğü ve bu kuruluşlara bağlı olarak çalışan 4 adet İşletme Müdürlüğü bulunmaktadır. Müesseseler, Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi (ELİ), Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi(GELİ), Seyitömer Linyitleri İşletmesi Müessesesi (SLİ), Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi(GLİ)’dir. Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi(GELİ) ve Seyitömer Linyitleri İşletmesi Müessesesi (SLİ) Özelleştirilmiş ve TKİ bünyesinden ayrılmıştır.Sonuç olarak TKİ’ye bağlı 2 Müessese Müdürlüğü ve 1 İşletme Müdürlüğü kalmıştır. Bunlar; Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi (ELİ)-[Bağlı Çan Linyitleri İşletmesi(ÇLİ)], Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi(GLİ). Türkiye Kömür İşletmeleri bu müesseselere de personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmeyi planlamaktadır.  Aşağıda kurum aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi de yazımız devamında geniş bir şekilde olarak anlattık.

  • Türkiye Kömür İşletmeleri İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Kömür İşletmeleri Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Türkiye Kömür İşletmeleri aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi hedeflenen iş ilanları içinde eski hükümlü, sabıkalı, engelli personel alımı ilanları bulunmaktadır. Eğitim durumu olarak da ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu kadro ve pozisyonlar bulunacak. İlanlarda manevracı, şoför, bilgisayar işletmeni, mühendis, elektrik ustası, kantarcı, kaynakçı, istif makinesi operatörü, tamir bakım ustası, çevre teknikeri, ölçü teknik elemanı, elektrik elektronik teknikeri, maden teknikeri gibi çok sayıda kadro ve pozisyonda bulunmaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) İş Başvurusu 2022

Türkiye Kömür İşletmeleri aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve İŞKUR resmi adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapabilmek için sosyal ağlar üzerinden bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda ilanlara dair tüm ayrıntıları siz kıymetli okurlarımız ile bu sosyal ağlarımız üzerinden sizlerle sunacağız. Harici olarak TKİ, ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. TKİ bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. TKİ iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, türkiye kömür işletmeleri hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan türkiye kömür işletmeleri açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu