Başvurular

Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek! 2022

Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek! 2022, iş başvuru bölümüzde Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ adliyeler ile cezaevlerinde bulunan yardımcı personellerin rakamının yetersiz olduğunu ve yıl sonuna kadar yardımcı personel rakamının arttırılmasına yönelik çalışmaların şimdiden başlatıldığını dile getirdi. Bekir Bozdağ Adalet Bakanlığı bünyesine istihdam edilmek üzere 10 bin 500 personel alımı yapıldığını açıkladı. Bu alımların bir kısmı adliyelere ve geriye kalan kısmı da ceza ve tevkifevlerine yönelik gerçekleştirilecek.

Adliyeler ve cezaevlerindeki ihtiyaçlar sebebiyle yapılacak 10 bin 500 personel alımı için kısa bir sürede ilan yayına girecek. Adliyelerde görevlendirilmek üzere 3 bin zabıt katibi alımı ve cezaevlerinde görevlendirilmek üzere de 7 bin 500 infaz koruma memuru alımı yapılacak.

Daha önce BURADA bulunan ilanda paylaştığımız haberimizin detay kısmında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan 2 bin 954 anlaşmali personel alımı ilanı ile ilgili bilgiler verdik. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü anlaşmali personel alımı ilanı için adaylar 15 Nisan tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Kalan kontenjanlara yönelik personel alımı ilanı ise önümüzdeki günlerde yayımlanacak. Adalet Bakanlığı personel alımı ilanlarını kaçırmamak için sosyal ağlardan www.devlette.com adresimizi takip etmenizi öneririz. Adalet Bakanlığı güncel iş ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu