Başvurular

TOGG iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TOGG iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TOGG iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TOGG iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TOGG iş ilanları ve iş başvurusu

Ülkemiz çoğu hususta ürünleri ihraç eden bir durumda bulunmaktadır. Bunda yüksek teknoloji ürünlerini üretemememiz etkendir. Son senelerda bu durumu tersine çevirmek için bi hayli yoğun biçimde çalışmalar yapılıyor. Şirketler Ar-Ge’nin ne kadar mühim olduğunu fark etmiş olacaklar ki bu alanda yatırımlarını arttırıyorlar. Yerli üretim olan ürünlerin sayısı da bu vesile ile gün geçtikçe artıyor ve ürünleri daha az ithal eder duruma geliyoruz. Bu hususta ülkemiz mühim bir adım daha attı ve yerli otomobil üretmek için kolları sıvadı. C sınıfı SUV aracı olarak tasarlanan yerli otomobil çok yakın bir sürede yollarda olacak. Yerli otomobil, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) aracılığıyla dizayn edilmiştır. Henüz geliştirme aşaması devam eden araç çift motorlu ve 4X4 sistemine sahip olacak ve boyut itibariyle 5 kişi bi hayli sorunsuz bir biçimde seyahat edebilecek. Yerli otomobilin ülkemize kazandıracağı çok sayıda şey var. Lakin bu üretimin bir önemi de sağlayacağı istihdam. TOGG üretim yaptığı yerlerinde doğrudan 5 bini aşkın insana istihdam sağlayacak ve bu alanda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek. TOGG fabrikası iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında.

  • TOGG Fabrikası İş İlanları 2022
  • Yerli Otomobil İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOGG Fabrikası İş İlanları 2022

Yerli otomobilde en ince ayrıntısına kadar tüm detaylar düşünülmüş durumda. Piyasada bulunan Suv tipi elektrikli araçlar ile bi hayli sorunsuz bir biçimde rekabet edebilecek düzeydir. Üretim fabrikası yani tesisleri Bursa ilimizde bulunacaktır. Bursa ilimizdeki yerli otomobil fabrikasına ise yakın günlerde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılacak.

Toyota İş İlanları İçin TIKLAYIN

Yerli Otomobil Fabrikası aracılığıyla yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, pres proses uzmanı, test mühendisi, ar-ge tasarım uzmanı, motor sistemleri mühendislik uzmanı, engelli personel, güvenlik görevlisi, forklift operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılacak?

Yerli Otomobil İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOGG fabrikası; Bursa ilimizde Gemlik Gençali Mahallesi’nde kurulmaya devam edilmektedir. Yeri tam anlamıyla belirlendiktan sonra da fabrikanın üretim noktasına gelebilmesi adına bi hayli hızlı bir biçimde inşa süreci başlandı. Tüm bu işlemlerin tamamlanmasına ise halen var. Lakin fabrika yapımı sırasında çok sayıda insana iş olanağı sağlanacak. Bunun bunun yanında şu an şirketin merkezi Gebze olarak belirlenmiş durumda. Bu hususta iş başvuru formu ve insan kaynakları sayfası ise açıldı. Aşağıda vermiş olduğumuz başvuru formu ile şirket bünyesine iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu makalemizde Yerli Otomobil Fabrikası iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

TOGG iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER TOGG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, togg hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan togg açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu