Başvurular

TURKCELL Personel Eleman Alımı ve Güncel İş İlanları 2022

TURKCELL Personel Eleman Alımı ve Güncel İş İlanları 2022, iş başvuru bölümüzde TURKCELL Personel Eleman Alımı ve Güncel İş İlanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TURKCELL Personel Eleman Alımı ve Güncel İş İlanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TURKCELL Personel Eleman Alımı ve Güncel İş İlanları

  • Türkcell Eleman Alımı 2022
  • Turkcell Personel Alımı 2022
  • Turkcell Güncel İş İlanları 2022
  • Turkcell Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkcell Eleman Alımı 2022

Turkcell 1994 senesinde ülkemizin ilk GSM operatörü olarak yaşamına  başlamıştır. Günümüz itibariyle ise ülkemizdeki %47,6’sı Türkcell kullanmaktadır.  4.5’ye geçmemizle birlikte yatırımlarını iyice arttıran Turkcell bu doğrultuda çok sayıda personel alımı yapacağını da açıkladı.  2022 yılı itibariyle Turkcell’de 15 bini aşkın çalışan bulunmaktadır ve Turkcell bu çalışanları ile birlikte üyelerinin gereksinimlerine en kısa bir sürede yanıt verebilmek için çalışmalarına sürdürmektedir. Büyüme hedefleri ışığında 2022 senesinde Turkcell personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapacak. Turkcell iş ilanları, açık iş pozisyonları ve eleman alımı ile alakalı son gelişmeleri haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Turkcell Personel Alımı 2022

Turkcell işe alımlarda, kurum kültürüne ve pozisyonuna özel yeteneklere sahip en uygun adayı şirket bünyesine katmayı hedef edinmiştir. Turkcell iş başvurusu yapan tüm adayların başvuruları veritabanına kaydedilerek bekletilmektedir. Daha sonra açık iş pozisyonu için uygun adaylar belirlenerek işe alım süreci başlatılmaktadır.

İşe alım sürecimizde bütün adaylarımız, pozisyona göre fonksiyonel yetkinliklerin bunun yanında temel yetkinliklerimiz olan; müşteri odaklılık, işini sahiplenme, yenilikçilik, ilişki geliştirme, kendini tanıma ve geliştirme yetkinlikleri ile değerlendirilir. Kurum kültürü ve değerlerimize uygunluk, sürecin tümünde dikkate aldığımız en mühim kriterlerdir. Yönetsel pozisyonlarımız için temel yetkinliklerle birlikte, ekip geliştirme yetkinliği de aranır. Yetkinlikler ile birlikte adayların mesleki ilgi alanları ve teknik bilgileri de değerlendirilir.

İşe alım uzman kişilerımız adaylarla pozisyonun alakalı yöneticilerinin de katıldığı en az iki görüşme yapar. Adaylara ilk görüşmelerinde “kişilik envanteri” uygulanır. Liderlik, iletişim becerileri, analitik düşünce, takım çalışmasına yatkınlık vb. yetkinlikler bazında adayları değerlendiren envanterin çıktıları, karar verme aşamasında mühim rol oynar. Görüşmeler, kişilik envanteri ve değerlendirme merkezi uygulamaları neticesinde olumlu bulunan adaylar için referans araştırması yapılır. Bu süreçleri olumlu olarak tamamlayan adaylara işe alım ekibimiz aracılığıyla iş teklifi yapılır.

Turkcell Güncel İş İlanları 2022

Turkcell ilkokul mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu birden çok personeli istihdam etmekte ve yeni iş ilanlarında da edeceğini ilan etmektedir. 2022 senesinde bu hafta içinde verilmiş güncel açık iş pozisyonları aşağıdaki gibidir. İş ilanlarında güvenlik görevlisinden, sigorta uzmanına, sigorta uzmanından hukuk danışmanına sayısız pozisyon bulunmaktadır.

  • Artvin engelli çağrı merkezi müşteri temsilcisi
  • Çağrı Merkezi Engelli Müşteri Temsilcisi-Diyarbakır
  • Çağrı Sol Merkezi Müşteri Temsilcisi- İzmir
  • Satış Yöneticisi (Araştırma Yönetimi)
  • Süperonline tahsilat müşteri temsilcisi
  • Arapça bilen çağrı merkezi müşteri temsilcisi
  • Almanca bilen çağrı merkezi müşteri temsilsici
  • Bireysel satış müşteri temsilcisi
  • Çağrı merkezi müşteri temsilcisi

Türkcell İş Başvurusu Formu İçin TIKLAYIN

Yukarıda bulunan bağlantı ile Turkcell açık iş pozisyonlarına ulaşabilir ve size en uygun pozisyon için iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Turkcell Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkcell’de çalışmak isteyenlerin en fazla başvuru yaptıkları pozisyon çağrı merkezi müşteri temsilcisidir. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı için aşağıdaki şartlar aranmakta olup, bunlara ek olarak ilanın verildiği ilde ikamet şartı aranmaktadır.Misal verilecek olursa İzmir için ilan verildiyse vatandaşlardan İzmir ili ve ilçelerinde ikamet şartı aranmaktadır.

  • En az lise/ önlisans mezunu
  • Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış
  • Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş
  • Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen
  • Satış alanında kariyer yapmayı amacında olan
  • Esnek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek
  • Ms ofis programlarına hakim ve bi hayli hızlı klavye kullanabilen
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yahut en az 2 yıl süre ile tecilli durumda olan

Türkcell personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı için gerekli olan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilir ve Turkcell güncel iş ilanları ile açık pozisyonları yine bu konu üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca Süperonline aracılığıyla yayına giren ilanlara Süperonline iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu