Başvurular

Torku iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Torku iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Torku iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Torku iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Torku iş ilanları ve iş başvurusu

Torku, Konya Şeker aracılığıyla üretimi gerçekleştirilen ürünlerin tek çatı altında toplandığı bir markadır. Anadolu Birlik Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. 2007 senesinde ortaya çıkmıştır. Çikolata çeşitlerine, bisküviye, lokuma, sert şekerlemeye, helvaya, et ve süt ürünlerine hatta dondurulmuş gıdaya kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesini Torku markası altında satışı yapılmaktadır. Torku kurulmuş olduğu günden bu yana ürün yelpazesini genişletmeyi başarmıştır. Günümüzde Torku markalı ürünler ülkemizde her markette bulunmaktadır. Ülkemizde alanında en büyük firmalardan biridir. Torku gıda bünyesine ihtiyaçları kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılmaktadır. Torku aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Torku İş İlanları 2022
  • Torku İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Torku İş İlanları 2022

Torku markasının üretiminin gerçekleştirildiği fabrikalar ülkemizde alanında en büyük fabrikalardır. Torku bu nedenten arkasında büyük bir üretim gücüne sahiptir. Tarım ve sanayi entegrasyonunun bi hayli hızlı adımlarla hayata geçiren Torku, büyüme hedefleri ışığında da çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmekte. Torku çeşitli zamanlarda de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriyor.

Torku aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, gıda mühendisi, biyolog, satış temsilcisi, satış sorumlusu, tekniker, teknisyen, iş güvenliği uzmanı, engelli personel, eski hükümlü işçi, depo elemanı, kasap, özel güvenlik görevlisi, merchandiser, satınalma uzmanı, plasiyer, pazarlama uzmanı, gıda teknikeri, üretim mühendisi, üretim elemanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, vasıfsız adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Torku İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Torku fabrikası bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını bi hayli kolay bir biçimde aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Torku Gaziantep, Soma, Konya, Ankara, Mersin, Karaman, Eskişehir, Kayseri, Samsun, İzmir gibi il ve ilçelerimizde çalışan alımı gerçekleştirmektedir. Akabinde başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir ve başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda uygun personel açığı oluşması durumunda da başvurunuz değerlendirilmeye alınır. Bu aşamayı da geçen bireyler Torku şifrketi bünyesinde çalışma olanağı elde ederler. Bu makalemizde Torku et, fabrikası, şeker, çikolata, doğrudan, döner, gıda iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Torku İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TORKU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, torku hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan torku açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu