Başvurular

Tofaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Tofaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Tofaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Tofaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tofaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Tofaş Hakkında Kısa Bilgi:

Türkiye’nin hem binek hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv şirketi

1968 senesinde kurulan Tofaş, Türkiye’nin hem binek otomobil hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv şirketidir.

Tofaş’ın sermayesinde, Koç Holding ve FCA Italy SPA eşit hissedardır. %24,3’ü halka açık olan Tofaş’ın hisseleri, Borsa İstanbul BİST-30 ve BİST-100 Endeksleri’nde işlem görmekte; Şirket, Kurumsal Yönetim Endeksi ve Sürdürülebilirlik Endeksi’nde de bulunmaktadır. Fiat Chrysler Automobiles, 2019 yılı sonunda PSA Grubu ile her iki şirketin %50 paya sahip bulunacağı bir birleşme anlaşması imzalamış ve birleşme neticesinde Ocak 2021’de Stellantis şirketi kurulmuştur.

Tofaş, yılda 450 bin araçlık üretim kapasitesi ve 7 bine yakın çalışanı ile Türkiye’nin sekizinci büyük sanayi kuruluşudur. Genel merkezi İstanbul’da olan, 350 bin m²’si kapalı, hemen hemen 1 milyon m² alan üzerinde kurulu Bursa Fabrikası’nda da üretim yapan Tofaş, yatırımlarını sürdürerek rekabet gücünü yükseltmektadır.

Tofaş, Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA) stratejik öneme sahip üretim merkezlerinin başında gelmektedir. FCA Grubu’nun dünya çapında 400 fabrikasında uygulanan “Dünya Klasında Üretim” (WCM) metodolojisi kapsamı içinde Tofaş, tüm otomobil fabrikaları içinde en yüksek puana sahip şirkettir. Tofaş bunun yanı sıra grubun Avrupa’daki iki büyük Ar-Ge merkezinden biridir.

Tofaş fabrikasında, Fiat Egea ailesinin Sedan, Hatchback, Station Wagon ve Cross modellerinin bunun yanında Fiat Doblò ve Fiorino modellerinin üretimi yapılmaktadır. Egea, dünyanın farklı bölgelerinde Fiat Tipo markası ile de pazara sunulmuştur. Tofaş’ta geliştirilip üretilen Doblò bunun bunun yanında Ram ProMaster City markasıyla ABD’ye ihraç edilmektedir. Şirket bunun yanı sıra iç pazarda altı markanın (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep®, Maserati, Ferrari) temsilciliğini yürütmektedir.

İşe Alım ve Yerleştirme

İşe alım sürecimizde amacımız, Tofaş kültürüne uygun, şirketimizi vizyonumuza ve hedeflerimize taşıyabilecek yetkinliklere sahip dostları aramıza katmaktır.

Bütün adaylarımız, kurum kültürümüz ve değerlerimize uygunluk başta olmak üzere, davranışsal yetkinliklerimiz olan “geleceği oluşturmak, sonuca koşmak, işbirliği geliştirmek ve sürekli olarak öğrenmek ile değerlendirilir. Aynı zamanda pozisyona özgü teknik yetkinlikler de dikkate alınır.

Yetkinlik bazlı mülakat, kişilik envanteri, İngilizce testi ve pozisyonun ayrıntılarına göre analiz sunum veya grup çalışması metotlarıni uyguladığımız işe alım sürecimizde, son aşamamızı da 360 derece referans kontrolü oluşturur. Süreci olumlu olarak tamamlayan adaylara, iş teklifi görüşmesi yaparak sürecimizi sonlandırırız.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Fer-Mas Mekanik Bakım Teknisyeni İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Kokpit Tasarım Uzmanı Bursa(Osmangazi) Başvur
Elektronik Bakım Uzmanı Bursa Başvur
Ar-Ge Kontrolörü Bursa Başvur
Ürün Mühendislik Uzmanı Bursa(Osmangazi) Başvur
Gövde Teknoloji Makine ve Ekipman Uzmanı Bursa Başvur
Connect Filom Saha Satış Temsilcisi Ankara, İstanbul(Avr.) Başvur
Proje Geliştirme Mühendisi Bursa Başvur
Ürün Mühendislik Uzmanı Bursa Başvur
R&D Kontrolcü Bursa Başvur
Elektronik Bakım Uzmanı Bursa Başvur
Mekanik Bakım Teknisyen Bursa Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu