Başvurular

Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu

Meteksan Savunma, 2006 senesinde faaliyete geçmiş olan ve Bilkent Holding bünyesinde çalışmalarını sürdüren bir savunma şirketidir. Haberleşme sistemleri, platform simülatörleri, retinar ptr alan gözetleme radarı gibi algılayıcı sistemler ile sualtı akustik sistemleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedirler. Faaliyetlerine Bilkent Cyberpark içinde sürdürmektedir. Meteksan Savunma, kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmekte ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin uzun dmühim ileri teknolojik ürünler tedarikçisi olmak maksadıyla çalışmaktadır. Bünyesinde çok sayıda çalışanın olduğu firma, yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Meteksan Savunma aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Meteksan Savunma İş İlanları 2022
  • Meteksan Savunma İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Meteksan Savunma İş İlanları 2022

Meteksan Savunma, büyümesine bi hayli bi hayli hızlı bir biçimde sürdürmektedir. Günümüzde personel başına 250 bin doları aşkın bir ciro hedefini gerçekleştirmeyi başarmışlardır. Meteksan Savunma, ileri teknoloji savunma ürünleri hususunda dünya çapındaki sayılı firmalardan biridir ve her sene çok sayıda ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Bu başarısını şüphesiz bünyesinde çalışan kabiliyetli ve azimli personellere borçlu olan Meteksan Savunma, bu çalışanlara ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapıyor.

Meteksan Savunma aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; haberleşme sistemleri kıdemli sistem mühendisi, akustik optik tasarım kıdemli teknisyeni, akustik sistemler tasarım baş mühendisi, simülatör operatörü, yazılım tasarım mühendisi, üretim mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Meteksan Savunma İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Meteksan Savunma, bünyesinde yeni çalışan alacağı vakit ilk kez önceden insan kaynakları departmanına özgeçmiş iletmiş bireyleri irdelemektedir. Bunun yanında çeşitli kariyer portalları üzerinden de ilanlar yayınlanır. Sizler de aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını bi hayli basit bir biçimde uygulayabilirsiniz. Bunun için vermiş olduğumuz sayfaya girmeli ve açık pozisyonlar kısmına tıklamalısınız. Açılan sayfada kurumun hangi kariyer portalları üzerinde güncel ilanlara sahip olduğunuz gözlemleyebilirsiniz. Bu makalemizde Meteksan Savunma iş ilanları ve iş başvurusu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Meteksan Savunma İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER METEKSAN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, meteksan hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan meteksan açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu