Başvurular

Tekfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Tekfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Tekfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Tekfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Tekfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. 1956 senesinde kurulmuş olan bir mühendislik danışmanlık şirketidir. Kurum, Tekfen Holding bünyesinde bulunan şirketlerden biridir. Üstün kalite anlayışını hiçbir zaman yitirmemiş olan firma şimdilerde ülkemizin en büyük müteahhitlik firmalarından bir tanesi haline gelmiştir. Günümüzde yalnızca ülkemizde değil; Ortadoğu, Kuzey Afrika, Kafkasya, Orta Asya ile Doğu ve Orta Avrupa’da da büyük projelere imzasını atmıştır. Tekfen İnşaat yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bünyesinde çalışmakta olan binlerce çalışana ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Tekfen İnşaat aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Tekfen İnşaat İş İlanları 2022
  • Tekfen İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tekfen İnşaat İş İlanları 2022

Tekfen İnşaat aracılığıyla sona eren projeler dünya çapında milyonlarca kişi aracılığıyla kullanılmaktadır. Firma; Azerbaycan, Katar, Kazakistan, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan, Bulgaristan, Libya, Fas, Türkmenistan gibi çok sayıda ülkede aktif olarak faaliyet göstermektedir. Tekfen bünyesinde 10 bini aşkın çalışan istihdam edilmektedir. Tekfen İnşaat bu çalışanlarına ek personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Tekfen İnşaat aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; proje mühendisi, tekniker, teknisyen, iş güvenliği uzmanı, vasıflı vasıfsız işçi, stajyer, aşçı, özel güvenlik görevlisi, montaj elemanı, inşaat mühendisi, satış sorumlusu gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Tekfen İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tekfen İnşaat bünyesinde yayına giren tüm iş ilanları, kurumun bünyesinde yayında olan İK yani insan kaynakları mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Harici olarak çeşitli kariyer portallarında bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıdan ulaşabileceğiniz uygulamayı indirip, üyelik hesabınızı oluşturmanızın ardından, açık iş pozisyonları ile ilgili bilgi alabilir ve bunlara anında iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Akabinde kurumun insan kaynakları departmanı yapmış olduğunuz iş başvurularını geniş bir şekilde olarak incelemekte ve başvurusu olumlu bulunan adayları iş görüşmesi için çağırmaktadır. Bu aşamayı da geçen adaylar Tekfen İnşaat gibi ülkemizin en büyük şirketlerinin bir tanesinde çalışma olanağı elde etmektedir. Bu makalemizde Tekfen İnşaat iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Tekfen İnşaat İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TEKFEN İNŞAAT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tekfen inşaat hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tekfen inşaat açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu