Başvurular

BURDA Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!

BURDA Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!, başvurular bölümümüzde BURDA Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021! ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. BURDA Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

BURDA Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!

Burda Market iş ilanları ve Burda başvuru şartları yayınlandı! Burda Market iş başvurusu formu insan kaynakları sayfasında yayınlanırken; kasiyer, depo elemanı ve tezgahtar ilanlarına çok sayıda iş başvurusu yapılmaktadır. Burda Market ilanlarını incelediğimiz makalemizde; iş başvuru formu, çalışma şartları, açık iş pozisyonları ve iş olanakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye varabilirsiniz.

Burda market iş ilanlarıBurda market iş ilanları
BURDA MARKET ŞUBESİ

Facebook    Burda İnsan Kaynakları     www.burdamarket.com.tr     BAŞVUR

Burda Market İş İlanları ve İş Başvurusu

  • Burda Market İş İlanları ve İş Başvurusu
  • Burda Market Depo Elemanı İş İlanı
  • GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
  • İŞ TANIMI
  • Burda Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Burda Market Kariyer.net İlanları
  • Burda Market Çalışma Şartları 2021
  • Burda Market Personel Maaşları 2021
  • Burda Market Sıkça Sorulan Sorular
  • Burda Market İş Başvurusuna Neden Cevap Vermiyor?
  • Burda Market İş Başvurusu Şubeden Yapılabilir mi?

2008 senesinden bu yana marka değerini her geçen gün arttırmaya devam eden Burda Market, binlerce çeşide ulaşan ürün yelpazesiyle üyelerine hizmet sunmaya sürdürmektedir. Manav ürünlerinden Et ve Balığa, unlu mamullerden kırtasiye araçlarına kadar düşük fiyat politikası aracılığıyla, Burda Market şube sayısı kısa bir sürede 30 yükselmiştir.

 

Merkezi İstanbul’da bulunan şirketin; Bağcılar, Zeytinburnu, Esenler, Gazi Osman Paşa, Kaynarca ve Pendik gibi İstanbul’un bir çok merkezi beldesinde şubeleri bulunmaktadır.

İnsan kaynaklarının paylaşımı yaptığı Burda Market iş ilanlarını incelediğimizde, kasiyer, reyon görevlisi, depo elemanı ve şarküteri pozisyonlarına çok sayıda eleman alımı yapıldığını görmekteyiz.

Burda Market iş ilanlarına çok sayıda iş başvurusu ulaşırken, bir çok Burda şubesine Stajyer ve Engelli eleman alımları yaşanacaktir.

Burda Market iş ilanlarına başvuru yapmadan önce; Bim, A101, Şok Market gibi sektördeki diğer firmaların iş ilanlarına Market İş İlanları sayfamızdan ulaşabilir, gerekli değerlendirmelerde bulunarak, tercih ettiğiniz pozisyon için iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Burda Market Depo Elemanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • lköğretim yahut Orta öğretim mezunu,
  • Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi
  • Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,
  • Takım çalışmasına uyumlu,  iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan
  • İstanbul Anadolu Yakası (Kartal ,Pendik ,Tuzla) ve Gebze -Çayırova`da ikamet ediyor olmak.

İŞ TANIMI

Burda Marketlerde görevlendirmek üzere Depo Elemanları aramaktadır. Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.
  • Mağazalardan gelen siparişleri depoda RF el terminali ile toplanması ve paletlere aktarılması,
  • İade ürünlerin mal kabul sayımının yapılması ve kontrol edilmesi,
  • Depodaki kasa, palet, rulot gibi malzemeleri dış saha istiflenmesinin ve düzenlemesinin yapılması,
  • Değerli mal grubundaki ürünlerin RF el terminali ile sisteme aktarılması.
  • Transpalet ile depodan mal toplanarak hazırlanması ve istiflenmesi
  • Deponun temizliğinin sağlanması
Aday Kriterleri
Tecrübe
1 – 5 yıl profesyonel adaylar
Eğitim Seviyesi
İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü
Gıda, Perakende
Departman
Depo / Antrepo
Çalışma Şekli
Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi
İşçi ve Mavi Yaka
Personel Sayısı
5
Ülke/Şehir
İstanbul

İş Başvurusu

Burda Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş başvurusu yapmak için takip edebileceğiniz birkaç kaynak bulunmaktadır. Bunlardan birincisi Burda Market insan kaynakları sayfasıdır. Açık iş pozisyonlarının ve personel alımı yapılan şubelerin düzenli olarak güncellendiği sayfada, iş başvurusu formu doldurarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Firma ilanlarına ulaşabileceğiniz, başvuru kanallarından bir diğeri olan de, Kariyer.net, Yenibiris.com ve Secretcv.com gibi iş ilan siteleridir. Bu platformlar aracılığıyla da açıklamalar yayınlayan firma, mail ve elden ulaştırılan Burda iş başvurusu formlarını da değerlendirmektedir.

Burda insan kaynakları sayfasından iş başvurusu yapacak olanlar, sitede karşılarına çıkan Burda iş başvurusu formunu doldurmaları yeterli gelecektir. Çeşitli ilan siteleri üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyenler ise ilk kez kullanmış olduğunuz site üzerinden üyelik oluşturup, Cv yani Özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir.

Burda Market Kariyer.net İlanları

Burda Market’e iş başvurusu yapabilmek için izleyebileceğiniz birkaç yoldan bahsetmiştik. Şubelerden ve Burda Market resmi internet sayfası üzerinden iş başvurusu kabul eden şirketin aktif olarak kullandığı bir başka başvuru kanalı ise Kariyer.net’dir.

Aktif olarak Kariyer.net üzerinden personel alımları gerçekleştiren Burda Market, iş başvurusu yapan personel adaylarına yine bu platform üzerinden geri dönüş sağlamaktadır.

Kariyer.net adresinden alacağınız ücretsiz üyelik ile sizde firma ilanlarını rahatca inceleyebilir, tercih ettiğiniz iş pozisyonu için Cv gönderebilirsiniz.

Burda Market Çalışma Şartları 2021

Burda Market iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer, tabi ki sizin için en can alıcı nokta çalışma şartları ve çalışan maaşlarıdır. Burda maaşlarından bahsetmeden önce çalışma koşullarına değinmekte yarar var.

Yasalar gereği, Burda çalışanlarının günlük 8 saat mesai süresi bulunmaktadır. Bu sürenin aşılması yada resmi tatil günlerinde çalışılması durumunda fazla mesai ücreti almaya hak kazanırsınız.

Yemek ve yol masrafları şirkete ait olup, haftada 1 gün izin kullanılmaktadır.

Burda Market Personel Maaşları 2021

Burda Market maaşlarına gelecek olursak eğer, şirketin paylaşımı yaptığı ilanlarda da altı çizildiği üzere, eleman maaşları pozisyona ve çalışılan süreye göre değişmektedir.

Yeni işe başlayan bir kasiyer üzerinden bahsedecek olursak, yeni işe başlayanların alacağı maaş, asgari ücretin %10 üzerinde olacaktır. Mağaza hedeflerine ulaşılması durumunda gücüne göre prim hak eden çalışanlara, ay sonunda ödemeler yapılmaktadır.

Burda Market iş ilanları ve firma yapısı ile ilgili bilgiler verdiğimiz yazımız da, bir çok hususta detaylar sunmaya çalıştık. Firma ilanları güncellendiği taktirde, eleman alımı yapılan pozisyonlara ve Burda iş başvurusu formuna sayfamızdan ulaşabilir, belkide firma çalışanları içindeki yerinizi alabilirsiniz.

Burda Market Sıkça Sorulan Sorular

Her ne kadar açıklayıcı bir yazı oluşturmaya çalışsak da, bazı konular yeteri kadar anlaşılamıyor olabilir. Bu kanıya varmamızda ki en büyük neden ise, kullanıcılarımızın bize yaptığı geri dönüşler. Yazımızın sonlarına doğru gelirken hem bu geri dönüşlere yanıt vererek iş başvurusu aşamasındaki personel adaylarına yardımcı olmaya çalışacağız.

Burda Market İş Başvurusuna Neden Cevap Vermiyor?

Yazımızın içinde de söz ettiğimiz üzere, başvuru yoğunluğundan ötürü personel adaylarının yaptığı müracaatlara geri dönüşler arada bir vakit alabilmektedir. En fazla on gün içinde iş başvurusu sahiplerine geri dönüş sağlanmaktadır.

Burda Market İş Başvurusu Şubeden Yapılabilir mi?

Elbette! En yakın Burda Market şubesine giderek Burda Market iş başvurusu formu isteyebilir, tercih ettiğiniz pozisyon için iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu