Başvurular

TCDD iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TCDD iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TCDD iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TCDD iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TCDD iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yani bilinen kısa adı ile TCDD, ülkemizdeki demiryolu taşımacılığını düzenleyen, işleten ve kontrol eden resmi bir kurumdur. Kurum 1927 senesinden bu yana faaliyet gösteren kurumun merkezi Ankara ilimizde bulunmaktadır. Devlet Demiryolları, ulaştırma sektöründe tercih edilen öncü bir marka olabilmek ve gelişen sistemleri ülkemize entegre edebilmek adına tüm gücüyle çalışmalarına sürdürmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları bu kapsamı içinde hemen hemen her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında TCDD aracılığıyla yapılan yahut yapılacak olan iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İş İlanları 2022
  • Devlet Demiryolları (TCDD) İş Başvurusu 2022

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İş İlanları 2022

Devlet Demiryolları, vatandaşlarımız için sahibi olduğu demiryolu şebekesini ve araçlarını hizmete hazır tutmak, gerektiğinde yeni hatlar ve bağlantı hatları inşa etmek, tüm demiryolu trafiğini etkin bir biçimde yönetmek, diğer ulaşım sistemleri ile entegre, ekonomik, güvenli, rahat, teknolojik ve çevreye hassas taşıma hizmeti sunmak gibi çeşitli görevler ve sorumluluklar üstlenmiştir. Devlet Demiryolları tüm bu sorumlulukları bünyesinde barındırdığı özverili çalışanları aracılığıyla başarı ile aşmaktadır. TCDD bu çalışanlarına her sene yenilerini eklemekte ve amaç için çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı ilanı yayınlamaktadır. Aşağıda TCDD aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • TCDD 79 Makinist Yardımcısı Alımı İçin TIKLAYIN
  • TCDD 356 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD 353 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD 157 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD Sürekli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TCDD 295 İşçi Alımı İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN
  • TCDD Tren Teşkil İşçisi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Demiryolları Eski Hükümlü Personel Alımı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Demiryolları Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TÜLOMSAŞ İş İlanları İçin TIKLAYIN

TCDD aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde avukat, elektrikçi, elektronik işçisi, hostes, biletçi, özel güvenlik görevlisi, hizmetli, mühendis, puantör, operatör, öğretmen, vinç operatörü, tekniker, teknisyen, TKİ, uzman yardımcısı, hareket memuru, makinist, tren teşkil işçisi, demiryolu hattı bakım onarımcısı, elektrikçi gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu kadrolar bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller ve memurlar kadrolu, anlaşmali, geçici ve daimi gibi çeşitli statülerde barındırılacaktır. Bunların dışında TCDD, engeli yani özürlü personel alımı, eski hükümlü yani sabıkalı işçi alımı ve stajyer alımı da gerçekleştirmektedir. Peki tüm bu iş ilanları nasıl ve nereden takip edilir? İlanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Devlet Demiryolları (TCDD) İş Başvurusu 2022

Devlet Demiryolları yani TCDD bünyesinde yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan http://www.tcdd.gov.tr/ üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu ilanları takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için aşağıda da vermiş olduğumuz sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiği anda ilanlara dair ayrıntıları sosyal mecralardan sunacağız. Harici olarak TCDD, iş ilanları yayınlanmadan bünyesine insan kaynakları gibi çeşitli departmanlarına yapılmak istenen iş başvurularını kabul etmemektedir. TCDD bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. TCDD iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TCDD HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tcdd hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tcdd açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu