Başvurular

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı İlanı 2022

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 İşçi Alımı İlanı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi paylaştığı ilan ile geçici işçi alımı yapacağını açıkladı. Rize ilimizde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ilan kapsamı içinde 15 geçici işçiyi istihdam edecek. Adaylar ilana 6 Ekim 2016 ile 7 Ekim 2016 tarihleri içinde iş başvurusu yapabileceklerdir. İlana dair diğer başvuru şartları ile başvuru formu ve başvurulara dair bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 Geçici İşçi Alımı İlanı 2016
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 Geçici İşçi Alımı İlanı 2016

Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 30 günden az süreli ve yılda toplam 90 günü geçmemek üzere on beş (15) geçici işçi alımı yapılacaktır. Müracaat şartlarına durumu uyan adayların, 06/10/2016 ile 07/10/2016 tarihleri içinde bu ilan metninin ekinde bulunan “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 3 Aylık (90 günden az) Geçici İşçi Alımı Başvuru Formu”nu doldurarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına (Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi Merkez/Rize) elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dahil) olmaları gerekir.
  • Alınacak geçici işçiler Üniversitemize bağlı birimlerde temizlik ve çevre düzenlemesi ile alakalı işlerde istihdam edilecektir.
  • Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılır, işe alınma işlemleri iptal edilir.
  • Daha önce 2016 yılı içinde geçici işçi olarak çalışma hakkı kazananların başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • İlan şartlarına uyan ve müracaatları kabul gören adayların tamamı üzerinden noter huzurunda 11 Ekim 2016 Salı günü saat 10:00’da Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda kura çekilişi yapılacaktır.
  • Bu kura çekilişi neticesinde, alınacak geçici işçisi rakamının üç katı (45 kişi) aday tespit edilecektir. Başvuru sayısı üç katını bulamaması durumunda noter çekilişi yapılmayacaktır. Müracaat eden herkes mülakata davet edilecektir.
  • Kura sonucu tespit edilecek adayların mülakat tarihi yer ve saati kendilerine bunun bunun yanında bildirilecektir.
  • Tebligat adresi olarak, adayın başvuru formunda beyan etmiş olduğu adres esas alınır. Meydana gelebilecek adres değişikliğini süresi içinde idareye bildirmekten aday sorumludur.
  • Mülakata katılmayan aday kendiliğinden elenmiş sayılır.

Rize ilinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işçi alımı ilanına dair iş başvuru şartları, iş başvuru formu ve iş başvuru tarihleri gibi bilgilere yer verdik. Konu ile ilgili her türlü soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Rize Belediyesine ait diğer iş ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu