Başvurular

Akdeniz Üniversitesi 245 personel alıyor 2022

Akdeniz Üniversitesi 245 personel alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Akdeniz Üniversitesi 245 personel alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Akdeniz Üniversitesi 245 personel alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Akdeniz Üniversitesi 245 personel alıyor

Akdeniz Üniversitesi, paylaştığı iş ilanı ile 245 personel alımı yapacağını açıkladı. Üniversite ilan kapsamı içinde; hemşire, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist, eczacı, diğer sağlık personeli, sağlık teknikeri, hemşire, röntgen teknisyeni alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, tarihleri ve başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler bu sayfamızda yer alıyor.

  • Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli 245 Sağlık Personeli Alımı İlanı 2022
  • Başvuru şartları nelerdir?
  • Başvurular nasıl ve nereden yapılacaktır?
  • Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçları

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli 245 Sağlık Personeli Alımı İlanı 2022

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ikaznca, giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) ve Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilmek üzere, 2018 KPSS (B) grubu (*Eczacı hariç) puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara toplam 245 (ikiyüzkırkbeş) adet anlaşmali personel alınacaktır.

Başvuru şartları nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.
  • 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS(P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS (P93), puanı esas alınacaktır. Hemşire adaylarının 60 (Altmış) ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir. Diğer pozisyonlar için 2018 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle değerlendirme yapılacaktır.

* “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” 1 sayılı cetvelde sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak anlaşmali personel unvanları içinde olduğundan eczacılar için KPSS şartı aranmamakta olup başvuruda bulunan aday rakamının kadro sayısından fazla olması halinde adaylar lisans diploması puan üstünlüğü (diploma puanları eşit olduğu takdirde mezuniyet tarihi önce olan adaya hak verilecektir) ile alınacaktır.

  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memuru Kanunu’nun 4/B maddesine göre kamu kuramlarında istihdam edilenlerin Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinden Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı fesih etmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana 1(bir) yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.
  • Başvuru bitim tarihi itibariyle tüm pozisyonlar için 35(otuz beş) yaşından gün almamış olmak.
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

Akdeniz üniversitesi 245 sağlık personeli alımı kadroları

Akdeniz üniversitesi 245 sağlık personeli alımı kadroları

Başvurular nasıl ve nereden yapılacaktır?

Online olarak Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) bulunan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların http://mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayit ve Diş Hekimliği Fakültesinde bulunan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların http://mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayitdis web adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapamayacaktır.

Adaylar KPSS puan türü, yılı ve puanını içeren belgelerini ÖSYM web servisleri aracılığı ile barkodlu belge üretilmeli ve online kayıt sistemine bu belge orijinal formatında yüklenmelidir. Adayların tercih edilen pozisyon için tespit edilen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adayların mezuniyet belgeleri/diplomaları kontrol edilecek olup, başvurulan pozisyona uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar başvuru esnasında oluşturdukları kullanıcı adı ve şifresi ile üye girişi yaparak başvurularının tanımlanıp tanımlanmadığını takip etmeleri gerekmektedir. Başvurusu “Başvuru onay işleminiz tamamlanmıştır” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Personel İşleri Birimi ve Diş Hekimliği Fakültesi Personel İşleri Birimi personeli aracılığıyla başvuru evrakları on-line olarak kontrol edilecek ve ilanda bulunan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru işlemleri ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten bu yana 15 (on beş) gün içinde yapılabilecektir.

Online başvurular dışında şahsen, posta ve e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Online Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda olduğu yahut eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istediğimiz belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, anlaşmaleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, ile ilgili yasal işlem yapılacaktır.

Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçları

Başvuru sonunda yazılı ve/yahut sözlü sınav yapılmayacaktır. 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak anlaşma yapmaya hak kazananların isim listesi ve istenen gerekli belgeler Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının http://personel.akdeniz.edu.tr/ web adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından alakalılere bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Değerlendirmeler KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup, adayların KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olan, bununda aynı olması halinde yaşı büyük olan aday tercih edilecektir. Asil olarak atanmaya hak kazanan adayların başvuru yapmadığı, feragat ettiği yahut adayın şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine ilan edilen yedek adaylardan (Her kadro sayısı için 1 (bir) yedek aday belirlenecek olup) sırası ile çağırılarak atama yapılacaktır.

Yedek olarak atanmaya hak kazanan adaylar asil adayların taşıdığı şartları yerine getirmelidir. Müracaat sonunda gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunan adaylar ile ilgili yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. İdaremiz aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Yazılı ve/yahut sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle atanmaya hak kazanan ve http://personel.akdeniz.edu.tr/ web adresinde ilan edilen adayın vazifeye başlatılabilmesi için sonuçların ilanından bu yana en geç 15 (on beş) gün içinde Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Personel İşleri Birimine ve Diş Hekimliği Fakültesi Personel İşleri Birimine şahsen başvurması gerekmektedir. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

Bu makalemizde Akdeniz Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu