Başvurular

Asyaport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Asyaport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Asyaport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Asyaport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Asyaport iş ilanları ve iş başvurusu

Asyaport, Mediterranean Shipping Company veya bilinen kısa adı ile MSC grubu bünyesinde bulunan liman yatırımları gerçekleştiren şirketi Global Terminal Limited ile Soyuer ailesi aracılığıyla liman işletmesi amacı ile kurulmuş olan konteyner limanıdır. 450 milyon dolarlık devasa bir yatırımla hayata geçen Asyaport, yalnızca ülkemizdeki değil bunun yanı sıra Avrupa’daki en büyük konteyner limanlarından biridir. Tekirdağ ilimizde Süleymanpaşa ilçemizde bulunmaktadır. Asyaport Liman İşletmeleri A.Ş. bünyesine faaliyetleri kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılıyor. Asyaport Limanı iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Asyaport Limanı İş İlanları 2022
  • Asyaport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Asyaport Limanı İş İlanları 2022

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı olan Asyaport 2015 senesinden bu yana faaliyet gösteriyor. 2.5 milyon teu’ya varacak kapasitesi ile dünya ölçeğinde bir liman niteliğinde. Asyaport, denizyolu, karayolu ve demiryolu bağlantıları ile bölgesinde bir lojistik merkez olarak gelişen Tekirdağ’ın iş ve çalışma yaşamına 1200 kişilik istihdam kapasitesi ile büyük bir katkı sağlamaktadır. Asyaport bu çalışanlara ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Tekirdağ İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Asyaport aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; sistem destek uzmanı, teknik arıza bakım şefi, elektrik teknisyeni, mekanik teknisyeni, arıza yöneticisi, büyük tamir bakım onarım yöneticisi, operasyon yöneticisi, iş makineleri yöneticisi, iş makineleri operatörü, serdümen, depo memuru, teknik satınalma uzmanı, avukat, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Asyaport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Asyaport iş ilanları kurumun resmi web sitesi üzerinde yayınlanmaktadır. Asyaport bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını kolay bir biçimde yapabilirler. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla incelenecek ve açık iş pozisyonu oluşması durumunda da başvurularınız değerlenmeye alınacaktır. Bu makalemizde Asyaport iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Asyaport İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ASYAPORT LİMANI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, asyaport limanı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan asyaport limanı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu