Başvurular

Modanisa İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Modanisa İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Modanisa İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Modanisa İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Modanisa İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on Whatsapp

Whatsapp

Modanisa Hakkında Bilgi:

Kerim Türe ve Lale Tüzün Tarafından kurulmuş E-Ticaret Parakende satış  platformudur. 2011 senesinin Anneler Günü’nde açılışını yaptı. Doğum yerimiz İstanbul ve 140 ülkeden üyelerimiz var. Yayınlarımızı Türkçe, Arapça, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Bahasa olmak üzere 6 dilde gerçekleştiriyoruz. Dünyanın 5 kıtasına her gün binlerce kargo gönderiyoruz. Her ay dünyanın dört bir yanından “muhafazakar” giyim tarzını benimsemiş 20 milyon ziyaretçiye app, mobil ve desktop platformlarından ulaşıyoruz. Onların dilini konuşuyor, gereksinimlerini tanıyor, tercihlerini bilinmekte. Şimdilik satışını yaptığımız marka sayısı 1000, ürün çeşitliliğimiz 100 bin. Farklı milliyet ve kültürlerden, yaş hemen hemensı 28 olan genç ve atak bir insan kaynağımız var.

2016’da İstanbul’da, 2017’de Londra ve Dubai’de Modest Fashion Week’ler düzenleyerek; 2018’de Endonezya’daki Jakarta Modest Fashion Week sponsorluğunu üstlenerek, küresel bir oyuncu olduğumuzu tüm dünyanın fark etmesini sağladık. 2019’da Modest Fashion Week’i, tekrar doğum yeri olan İstanbul’a taşıdık.

Bu yoğun ve adanmış çalışma, üyelerimizin bize duyduğu güven ve sevginin ötesinde ödüller de getirdi. 2016’da Reuters aracılığıyla dünyanın en popüler İslami giyim sitesi seçildik. 2017 senesinde “Islamic Economy Award”, Modanisa.com’a verildi. 2018’de “International Business Excellence” ödülünü kazandık. 2021 ylı başında ise ABD Merkezli “Küresel Müslüman Yaşamı Merkezi” (The Center for Global Muslim Life) aracılığıyla tertip edilen ve 90 ülkeden katılımcılar aracılığıyla oylanan organizasyonda “En İyi Müslüman Modası Şirketi / The Best Muslim Fashion Company” ödülüne layık görüldük.

Bugün, ülkemizin ilk ülkeler arası online alışveriş sitesi ve e-ihracat şampiyonu olarak, Türkiye’nin hazır giyimdeki gücünü dünyayla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimizin sevgisi, güveni ve yakın ilgisiyle büyümeye sürdürmekteuz; büyürken de start up ruhumuzu koruyoruz.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru (Engelli Kadro) İstanbul(Asya)(Tuzla, Üsküdar) Başvur
Lider Alıcı (Çanta ve Ayakkabı) İstanbul(Asya) Başvur
Alıcı (Özel Etiket) İstanbul(Asya) Başvur
Kalite Güvence Analisti İstanbul(Asya) Başvur
Kurumsal İletişim Müdürü İstanbul(Asya) Başvur
Pazarlama İletişimi Ekip Lideri İstanbul(Asya) Başvur
Kategori Uzmanı İstanbul(Asya) Başvur

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.


Share on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu