Başvurular

İSPARK iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İSPARK iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İSPARK iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İSPARK iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İSPARK iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul ülkemizin en kalabalık ilidir. Bu nedenten araç sayısı da diğer illerimize göre bi hayli fazladır. Yüz ölçümü olarak çok da büyük bir yer olmayan İstanbul’da araç park etmek, park edecek yer bulmak bi hayli zordur. İSPARK, bu ihtiyaç ışığında İstanbul ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza güvenli, kaliteli ve modern bir otopark hizmeti sunmak maksadıyla kurulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan şirketlerden biridir. 2005 senesinde faaliyetlerine başlayan İSPARK, çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmektedir. Faaliyetlerine aksamadan devam eden İSPARK, çeşitli zamanlarda bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. İSPARK aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İSPARK İş İlanları 2022
  • İSPARK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSPARK İş İlanları 2022

İSPARK, İBB bünyesine ait olan katlı, açık ve yol üstü otoparkları devralıp, tek elden sistemli bir biçimde yönetip işletmek, kentli olma ve park etme kültürünü yerleştirmek maksadıyla kurulmuştur. İSPARK yalnızca var olan işletmeleri yönetmekle görevli olmayıp, bunun yanı sıra park sorunu çözmeye yardımcı olarak yeni projeler de üretmektedir. İSPARK tüm faaliyetlerinin ara verilmeksizin devam etmesi için çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İSPARK aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; otopark görevlisi, tahsilat personeli, yardımcı personel, gişe personeli, güvenlik görevlisi, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İSPARK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İSPARK bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilir. Vermiş olduğumuz sayfaya girmenizin ardından şayet kullanıcı hesabıniz yer almıyorsa İŞTİRAKLER sistemine üye olmalı ve öz geçmişinizi göndermelisiniz. Başvurunuz kurumun insan kaynakları özgeçmiş havuzuna iletilecektir. Akabinde başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda değerlendirmeye alınacaktır. Şayet başvurunuz olumlu bulunursa görüşmeye çağrılırsınız. Bu aşamayı da geçen bireyler İSPARK bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde İSPARK iş ilanları, iş başvuru şartları, işe giriş şartları, işe alım süreci ile İSPARK nasıl işe girilir ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İSPARK İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İSPARK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ispark hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ispark açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu