Bilgi Arşivi

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021, başvurular bölümümüzde KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021

KOSGEB kredi nakit başvurusu 2021, KOSGEB faizsiz kredi nakit başvurusu, KOSGEB 3 yıl geri ödemesiz kredi nakit başvurusu, KOSGEB kredi nakit başvurusu edevlet, KOSGEB kredi nakit başvurusu yap, KOSGEB faizsiz kredi nakit başvurusu 2021, Ziraat Bankası destek kredisi başvuru, KOSGEB başvuru gibi konular için yazımızı incelemelisiniz.

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB’in yeni programını açıkladı. Buna göre KOBİ’lere 3 yıl geri ödemesiz kredi sağlanacak. Mikro işletmelere 30 bin TL, ufak işletmelere de 75 bin TL olarak tamamı faizsiz 3 yıl geri ödemesiz kredi kullandırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KOSGEB’in 5 milyar TL bütçeli yeni programı ile ilgili;

“Mikro işletmeler 30 bin liraya kadar, ufak işletmeler 75 bin liraya kadar 3 yıl geri ödemesiz, tamamı faizsiz olacak biçimde bu destekten faydalanacaklar.” ifadeleri kullandı.

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

KOSGEB aracılığıyla toplamda 5 milyar TL bütçeli yeni bir destek programı başlatılıyor. Bu destek ilk kez Kovid salgını sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş fakat yine de istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve ufak ölçekli işletmelere yönelik olmaktadır. cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji alanında faaliyet gösteren filiz şirketlerin de bu desteğe başvurabilecekleri dile getirdi.

KOBİ’lere 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021

KOBİ’lere 3 yıl geri ödemesiz kredi Kosgeb aracılığıyla başlatılıyor. Bu kredi gelir kaybına uğrayan, nakit akışı bozulan, istihdamını koruyan mikro ve ufak ölçekli işletmelere yöneliktir. Mikro işletmeler 30 bin liraya, ufak işletmeler de 75 bin liraya kadar olacak biçimde 3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz biçimde bu destekten faydalanabilecektir.

KOSGEB 3 Yıl Ödemesiz Kredi Başvurusu 2021

Bu sektörlerde olan ve belirli şartları sağlayan mikro veya ufak işletmeler 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibariyle başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular, e-Devlet üzerinden KOSGEB aracılığıyla sağlanacaktır.

Geri Ödemesiz KGF Destekli Kredi 2021

Kredi Garanti Fonu, sektör ne olursa olsun, şirketlerin işletme sermayesi gereksinimlerini karşılamak ve istihdam düzeyini sürdürmek için çalışmalarını sürdürüyor. KGF, KOBİ’ler için hazırladığı yeni destek planlarıyla başta KOBİ’ler olmak üzere işletmelerin finansmana ulaşımini kolaylaştırıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu