Bilgi Arşivi

CS GO Kan Silme Kodu 2021

CS GO Kan Silme Kodu, bilgi sitemizde CS GO Kan Silme Kodu başlığı altında bilgi paylaştık. CS GO Kan Silme Kodu ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

CS GO Kan Silme Kodu

CS GO kan temizleme kodu

CS GO kan silme kodu isimli bu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza cs go kan izi silme yahut temizleme kodu paylaşmaya çalışıyor bulunacağız.

Counter Strike Global Offensive Kan Silme Kodu

CS GO oyunu da görsel düzey ve efektler çok mühimdir. Özellikle turnuva ve büyük organizasyonlarda CS GO oynayan oyuncular için, her bir grafik, maçın gidişatını etkileyecek unsurlar olarak görülür. Kimi oyuncular bu grafiklerin oyun deneyimini yükselttiğine inanırken, kimi oyuncular bu grafiklerden hoşnut olmamakta CS GO kanları silme dahil kimi taleplerde bulunmaktadırlar. Durumlar bu şekilde idrak edince da oyunun geliştiricileri, her iki tarafı da tatmin edecek bir çözüm geliştirdi. Grafiklerin açılıp kapanmasını sağlayacak komutlar ile buna çözüm sağlamaktadırlar.

Bu komut ile oyun içinde ki panele erişerek, grafik eklentilerini aktifleştirip, veya kapatabilirsiniz. Ama bu ayarlar ufak grafik değişikliğine yer vermediği için, bu ufak değişiklikleri komut paneli üzerinden yapabilirsiniz. CS GO kan silme kodu da bu komut panelinde uygulanmaktadır.

Neden CS GO Kan Silme Kodu Kullanılır?

Oyun içindeki fps değerini yükseltmek için oyuncular, CS GO kan silme kodunu confing dosyasına eklerler. Çünkü oyunda ekrana sıçrayan kan, raund boyunca ekranda kalır ve oyunun gidişatında etkili olur. Kan silme kodu aracılığıyla çatışma esnasında etrafa sıçrayan kanları engelleyip fsp arttırabilirsiniz.

Bu CS GO kanları silme kodu yalnızca kan silmez, bunun yanı sıra C4 patlaması ile yaşanan yapı bozukluğunu da giderir.

Bilgisayar özellikleri düşük olan oyuncular için bu kodu kullanmak, oyun keyfini arttıracak bir etken olacaktır.

CS GO Kan Silme Kodu

Oyun içinde kodları değiştirmek yasak değildir, çünkü bu kod değişikliği oyunun değerine direk etki etmez. Yapılan bu CS GO kan izi silme kodu işlemi oyunun kaideleri içinde geçerli, yasal bir işlemdir.

Kan grafiklerini silmek için girmez gereken kod: bind shift “+speed;r_cleardecals” bu kodu konsola girdikten sonra kan izlerini silebilirsiniz. CS GO da kan silme kodu aslında bu kadar basittir.

CS GO Kan Silmeye Tuş Atamak

CS GO oyuncuları, oyun içindeyken CS GO kan temizleme kodu için komut açıp kodu yazmakla zaman harcamak istememektedirler. Bunun için çeşitli kodlar için tuş atamaktadırlar. Bunun yanında her oyuna girdiğinde baştan ayarlama yapmaya gerek bırakmazlar.

Tuş atamak için uygulanması gereken kod; bind TUŞ “+speed;r_cleardecals

Kodda ’TUŞ’ yazan yere atamak istediğiniz tuşu yazmalısınız. Mesela; capslock tuşunu atarsanız, capslock tuşuna bastığınız anda ekrandaki tüm kanlar temizlenir.

Ama pratik olduğu için çoğu oyuncu shift tuşunu atamaktadır. Oyunda da en fazla kullanılan bu tuşa her bastığınızda oyunun her aşamasında ki kanları temizlemiş olursunuz. Bunun yanında her seferinde aynı işlemi yapıp zaman harcamanıza gerek kalmaz ve CS GO kan izi silme tuşunu elinin altında tutar.

Fsp Arttırma İpuçları

İnternetten CS kan izi silme kodu konusu kadar, fsp arttırma konusuda ilgi görmektedir. Çünkü bilgisayar özelliklerinden dolayı kimi oyuncular dilediği oyun performansını elde edememektedir. Bu sorunu çözmek için kimi oyuncular bilgisayar donanımını değiştirebiliyor. Ama herkesin bütçesi böyle bir değişikliği kaldırmıyor. Bundan dolayı CS GO kan silme hususundan sonra, CS GO’da fsp arttırma ipuçlarına kısaca değinmek istiyoruz.

FSP Arttırmak İçin Ekran Kartı Optimizasyonu

Fsp değerlerini yükseltmek için Nvidia ekran kartı üzerinde çeşitli ayarlar uygulayabilirsiniz. Grafikleri daha basit hale getirip, oyun performansını bir düzeyde yükseltebilirsiniz.

Bunun için;

  • Nvidia Denetim Masasına giriş yapın.
  • Sol tarafta bulunan ‘3D Ayar Yönetimi’ sekmesine girin.
  • Bu sekmede birden fazla Gpu hızlandırma seçeneğini tek ekran performans moduna alın.
  • Kalite ve Doku Süzme’yi yüksek performans olarak belirleyin.
  • ‘Güç Yönetimi’ni ‘Uyarmamalı’ olarak seçin.
  • Bu seçimlerin ardından sol bölümde ki ‘Görüntü Ayarları’ndan, ‘Benim Tercihlerimi Kullan’ı işaretleyin.
  • Bu optimizasyon fsp arttırma metotlarınde en sık kullanılan yöntemlerden biridir.

FSP Arttırmak İçin Görüntü Ayarlarını Düşürün

Görüntü ayarlarını düşürmek oyunu daha bi hayli hızlı ve donmadan oynamanıza neden olacaktır. Bunun için ‘Görüntü Ayarları’nda bazı değerleri değiştirmeniz gerekmektedir.

Bunlar kısaca şunlardan oluşmaktadır;

  • ‘Görüntü Ayarları’nda ‘DÜŞÜK’ olarak seçmeniz gerekenler; Evrensel Bölge Kalitesi, Model-Doku Detayı, Efekt Detayı, Shader Detayı.
  • Çoklu CPU Kullanımı: ‘Etkin’ olarak seçilmelidir.
  • Doku Filtreleme Modu: İki Doğrusal Süzme’ olarak seçilmeli.

İntroyu Kaldırın

Oyunun introsu sizin için önemsizse, onu da kaldırın. Kaldırmak için Steam’de sağ tık yapıp ‘Özellikler’i seçin. ‘Başlatma Seçeneklerini Ayarla’ bölümüne şu komutu girin : -novid -nojoy -noborder -dxlevel 90 -no3d9ex1 -no3d9ex -64bit -high -console +mat_queue_mode -2

Bunlar fsp arttırma ipuçlarından bazılarıdır.

CS kan silme kodu ve fsp arttırma çözümleri ile oyunda can sıkan donmaları engelleyebilir, bilgisayarınızda iyileştirmeler yapıp oyun zevkinizi yükseltebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu