Bilgi Arşivi

15.15 Saat Anlamı 2021

15.15 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 15.15 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 15.15 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

15.15 Saat Anlamı nedir?

  • 1 15:15 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 15.15 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi
  • 3 15:15 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 15.15 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 15:15 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Aşk ne güzel şey değil mi? Tüm düşünce yapınız, psikolojiniz ve biyolojiniz adeta havalarda uçarak değişkenlikler gösteriyor, insanın gözü kara yüreği apaydınlık oluyor ve siz aşık olduğunuz kişi ile ne zaman iletişim kuracaksınız diye sürekli olarak telefonun başında bekliyorsunuz. Bu noktada sürekli olarak 15:15 saati ile karşılaşıyorsunuz. Bu zamana kadar yaşınız her ne olursa olsun illa ki kulağınıza ” – 15:15 kesin …. oluyor ….. oluyor” adı verilen cümleler gelmiştir.  O halde bu güzel aşk heyecanının getirdiği ” – acaba şu an beni düşünüyor mu? , – acaba benimle ne yaşamak istiyor? – bu saat onun ve bizim için ne ifade diyor yahut evren bu saati bu kadar çok karşıma çıkararak bana ne anlatmak istiyor? ” diye kafanızı yoruyorsanız bu soruların ve 15.15 saat anlamı yakında zamandan ve çok yönlü bir biçimde bakalım.

Saatler aşk yaşantımız ile alakalı bize çok özel ve güzel ipuçları verirler. Bu ipuçlarına bir çok alandan çok yönlü bir biçimde bakabiliriz. Çünkü bu saat dilimlerinin, gerek enerji olarak, gerek evrende ki nümerolojik sıralaması olarak hem soyut hem de somut anlamları mevcuttur. Özellikle de aşk yaşantımızda ki bir çalışma esnasında  bu saat dilimleri bizim karşımıza sürekli olarak çıkar. Bu yalnızca bir rast geliş, bir tesadüf değildir. Eğer saat 15:15 ile sürekli olarak denk geliyorsanız aşk yaşamınız ile alakalı çok güzel gelişmelerin bulunacağını size müjdelemek istiyorum.

Bazı denk geldiğiniz saatler sizi çok mutlu edecek havadisler getirmeyecek olsa da saat 15:15 sizi hayal kırıklığına ve hüsrana uğratmayacak sizin içinizde uçuşan kelebekleri daha da büyüterek daha neşeli uçuşturacak. Eğer yaşamınız da olmasını istediğiniz kişi veya yaşamınız da olan bir kişi ile özgürce baş başa ve doya doya yaşamak istiyorsanız, sizi alıp kaçırıp götürsün buralardan istiyorsanız 15:15 size bu hususta söylemek istedikleri bazı şeyler var. Gelin 15.15 saat manasına farklı noktalardan açıklamaları ile yakında zamandan daha kapsamlı bir şekilde bir biçimde bakalım.

15:15 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Kim istemez ki sevdiği kişi de onu düşünsün, onunla alakalı hayaller kursun, hatta onunla yapmak istediği şeyleri sevdiği kişi de istiyor olsun? Düşünsenize birisinden etkilendiniz ve o sizin hakkınızda neler düşünüyor, sizinle neler yapmak istiyor bilmiyorsunuz ama meraktan deliriyorsunuz.

” – Keşke öğrenebileceğim bir yol olsaydı. ” diyorsunuz biz de size böyle bir yolun mevcut olduğunu ve bunun gözünüzün hemen önünde olduğunu dile getiriyorsunuz.

Sevdiğiniz sizinle …

15.15 saat anlamı aşk yaşantınız ile alakalı sizin yüreğinizi hoplatacak, hayallerden hayallere sürükleyecek çok güzel bir mesaj getirdi. Dıdıdıdıdımmmmmmmm ” Sevdiğiniz kişi sizinle kaçmak istiyor!!! ” Evet, belki bunu size söylemişti ve siz gülüp geçmiştiniz, belki de bunu duyabileceğiniz bir iletişimi halen yakalayamayacak kadar baştasınız ama içten içe de ” beni alıp götürse, beni kaçırsa ” diye biraz heyecanlı biraz keyifli ama imkansız olduğuna inandığınız hayaller kurdunuz ve  ” amaann böylesini yaşamayız ” dediniz ve bir kenara bıraktınız bu düşünceyi. Lakin partnerinizin veya partneriniz olmasını istediğiniz birinin de istekleri ve hayalleri bu yönde.

Evet belki biraz ütopik bir hayal gibi geliyor olsa da kulağa mühim olan bu isteğin bu hayalin altında yatan gizli anlamlardır. Kişiler birbirleri ile geçirdiği sürenin çetelisini tutup kaçmaya yer ararken o sizi kaçırıp herkesten ve her şeyden uzakta bir ömür boyu yaşamak isteyecek kadar sizi seviyor ve size değer veriyor. Dolayısıyla size olan o güzel sevgi cümleleri yalnızca nezaketen edilmiş sözler değil evren saatler aracılığıyla size bunu anlatmak için çabalıyor. Evet, artık size olan sevgisi ve sizinle kurduğu hayaller hususunda içiniz rahat edebilir.

15.15 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi

Evet yanlış görmüyorsunuz. Tarot falı alanında 15:15 saati ve benzeri saatler ayna saat olarak görülür ve her saatin Tarot falı kartlarında bir açılımı ve anlamı mevcuttur. Saat 15:15 için Tarot falında ki kart açılımının ismi sizi ürkütmesin bu saatin manasına odaklanın. 15.15 saat anlamı aşk ile ilişkilidır. Tarot kartlarında bu saat için karşılık gelen kart Şeytan kartı bir başka adıyla “Le diable”dir..Bu kartın saat 15:15 için bize anlattığı şeyleri olumlu ve olumsuz yönleri ile siz aktaracağım.

İçinizdeki gölgelere boyun eğmeyin!

Bu kartın aşk yaşantınız ile alakalı size verdiği bilgiler şu biçimde; Yoğun, derin ve romantik aşkın simgesi ve bilinmeyen keşfedilmemiş olan zevklerin araştırmasıdır. Aynı zaman da aşkınızın yüksekliğini ve gücünü gösterir. Bu kartın aşk yaşantınız ile alakalı verdiği olumlu olmayan ikazlar ise şu biçimde; Eğer içinizde ki gölgelere boyun eğersiniz aşkınızın yoğun aydınlığını ve sıcaklığını doya doya yaşayamazsınız. Bu nedenle merak dürtünüzü dengede tutan madde olan ile ruhani olanı ayırt etmeli ve dengelemelisiniz. Aksi durumunda ilişkiniz içinde kontrol sağlamakta zorlanırsınız.

Genel olarak bakacak olursak Tarot kartları ile baktığımız 15.15 saat anlamı psikolojiniz ve zihninizi dengede tutmanız gerektiğini, kontrolü kaybederseniz istemediğiniz şeyleri yaşayabileceğinizi size söyler. Lakin tabii ki enerjiniz ve sevginiz ile yürüyeceğiniz yolu aydınlatmak sizin elinizde. Kendinize güvenin ve içinizi ferah tutun.

15:15 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Numaralar evrensel olarak tesadüflerden ötesini yansıtır. Her numaranın ilahi olarak evrende ve bütünde bir hayrı ve bir anlamı mevcuttur. Bu numaralar bize şans getirir, yardım eder ve yol gösterir. Bu nedenle her bir sayıyı veya rakamı evrensel olarak anlamları ile inceleriz.

Şimdi nümerolojik olarak 15.15 saat manasına bakalım; saat 15:15 aşk ile alakalı müjdeci olarak anılır. Nümerolojik olarak sevdiğin, bir şeyler paylaşmak istediğin, arzuladığın o partnerin veya partner adayının seni hep sevdiğini ve sana hep değer verdiğini işaret ediyor. Bu zaten bilinç altında bir biçimde biliyordun veya hissediyordun. Artık bundan emin olabilirsin. Çünkü bu saat dilimi sizin bilinç altınıza bir ayna tutuyor ve size bir yanıt veriyor. Artık sevginizi daha güvenli bir şekiliyle hayallerle süsleyebilirsiniz.

Peki 15 rakamının nümerolojik açılımı nedir?

15 sayısı 1 ve 5 sayılarından bir araya gelen ve 1 ile 5 rakamının enerjileri ile harmanlanan bir sayıdır. 1 rakamı yeni bir başlangıcı, yeni fikirleri ve başarılı adımları simgeler, 5 rakamı ise becerikliliği, idealizmi ve yaratıcılığı, bağımsızlığı, başkaları ile paylaşarak öğretmeyi sembolize eder.  15 sayısı sayıların bu güzel harmanları ile birlikte bunun yanı sıra da sevgi enerjisini de taşır ve aşkı sembolize eder. Aşk yaşamınızda değişiklikler ve güzellikler meydana geliyor.

Saat 15:15’in anlamı için nümerolojik açıklamalara bakarken de 15 sayısı iki kez tekrar ediyor bundan dolayı da 15 + 15 in de manasına bakalım. 15 + 15  toplamda 30 eder. Bu sayıda 3 ile 0 sayılarının birleşimiyle meydana gelir. Sayı toplamında kendinizi ifade etme hususunda kolay bir şekilde yollar bulduğunuzu ve bu yolların size kattığı özgüven, özsaygıyı getirir. Lakin bu konularda iç dengeniz mühimdir bunu korumak hususunda temkinli ve özenli olmalısınız.

15.15 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Para, para, para varlığı bir dert yokluğu yara… Ama siz para kanalınızda yaralanmıyor aksine bereketiniz ile dans ediyorsunuz. Karibulunanınızda da her şeyin çok güzel ilerleyeceği bir müjde ile geldi saat 15:15 peki para alanında 15.15 saat anlamı bize neler müjdeliyor ve ne konularda ikazyor hemen bakalım.

Beklemediğiniz bir bolluğa kavuşacaksınız!

Kariyer gelişmelerinizden birazdan bahsedeceğim fakat orada ki güzel gelişmeler ile birlikte çevrenize yaptığınız yardımlarında geri dönüşünü alacak ve beklemediğiniz bir bolluğa ve berekete ulaşacaksınız. Kendinizi biraz şımartabilirsiniz. Bolluk ve bereketiniz belki de beklemediğiniz anlarda size yardımcı olarak güzelleşmeye devam ederken bu hususta unutmamanız gereken bazı ikazlar var. Hemen her alanda saat 15:15 bizi iç dengelerimiz ve iç kontrol hususunda uyardı bundan dolayı unutmayın, bu saat dilimi harcamalarınız hususunda da mantık ve dürtüleriniz içinde bir iç dengeye sahip olmanız gerektiği hususunda size sinyaller veriyor.

Birikim için doğru zaman!

Maddi harcamalarınız da biraz sınırlar belirlemek ve bu sınırlar ışığında ilerlemek size her şey yolunda giderken istenmeyen bir sürprizle karşılaşmamanız için yol gösterecektır. Para hususunda 15.15 saat anlamı için son bir bilgi daha vereceğim. Birikim yapmak için bi hayli uygun bir zaman dilimindesiniz. Yapmak istediğiniz yatırımlar için birikim yapmanıza bereketiyle destek veriyor saat 15:15 artık gönül rahatlığıyla ödemelerinizi planlayarak, gereksinimlerinizı listelemeye başlayabilirsiniz.

15:15 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Oldukça bereketli ve olumlu bir saat dilimi olan 15.15 saat anlamı genelde aşk ile ilişkilendirilmiş olsa da para ile de alakalı ipuçları da veriyor.. Genel anlamda, bolluk bereket, aşk, sevi ve yaratıcılığı görülmektediran bir anlama sahip olan bu saat, kariyer yaşantınız ve geleceğiniz ile alakalı durumlarda da güzel müjdeler ile size geliyor. Hep yapmak isteyip cesaret edemediğiniz bir iş alanına giriş yapabilecek bir yaratıcı yapıya geçiş yapıyorsunuz bunun yanı sıra kazandığınız parayı gayet mutlu bir biçimde kazanım edeceksiniz. Adeta aşk ile çalışacağınız bir geçim kaynağına geçiş yapmanız için çok uygun zaman dilimindesiniz ve bunu yaratıcı ve kontrollü bir biçimde sağlayabilirsiniz.

Hırslarınızı kontrol edin!

İşinizde çalışma dostlarınız tarafında daha fazla saygı kazanabilir ve saygın birisi olarak anılabilirsiniz. Lakin saat 1515 burada istekleriniz ışığında, yaratıcılığınızla ilerlerken size bir ikazsı da var. Dürtüleriniz ve mantığınız ile alakalı iç dengenizi sağlamazsanız hırslarınız size istemediğiniz bir yöne doğru götürebilir. Dolayısıyla aşkın o güzelliği ile birlikte kariyerinizde gönül ferahlığı ile ilerlerken iç potansiyeliniz hususunda temkinli ilerlemelisiniz ve yaratıcılık alanında potansiyelinizi açığa çıkarmak için özgürlüğünüzü kısıtlamamaya özen gösterin. Endişelenmeyin evren sizi seviyor ve sizin yanınızda. Kariyeriniz alanında her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Önemli olan sizin ne biçimde şekillendirmek istediğinizdir. Karibulunanında 15.15 saat anlamı size kendinize güvenmek, inanmak ve harekete geçmek için ve geleceğinizi şekillendirmek için tam zamanı diyor. Yaşamınızın geride kalan zamanlarını süsleyen hayallerinizin artık gerçeğe dönüşme zamanı geldi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu