Bilgi Arşivi

05.05 Saat Anlamı 2021

05.05 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 05.05 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 05.05 Saat Anlamı nedir? hadi gelin bitlikte bakalım..

Başlıklar

05.05 Saat Anlamı Nedir?

05.05 saat manasına bakıldığında içinizde ki çocuğu hiç susturmadığınızı ve içten içe hala bu çocukla birlikte yaşadığınızı göze çarpıyor. Üstelik içinizde ki çocuğu öylesine seviyorsunuz ki onu dışarıya karşı korumak için daha sert kabukları olan biri davranıyorsunuz çevrenize. Halbuki içten içe güç, kudret terimlerinin ötesinde dengeyi ve uyumu, neşeyi, keyfi, coşkuyu ne kadar çok sevdiğinizi gösteriyor bize bu dizilim. Bazı zaman şarkılar dile getiriyor, arada bir oyunlar oynuyor arada birse ufak bir çocuk gibi küsüyorsunuz.

  • 1 05:05 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 05.05 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 05:05 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 05.05 Anlamı ve Kariyer İle İlişkisi
  • 5 05:05 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Sabaha karşı saat 05:05 ayna saatine denk gelmek gerçekten fazla ender bir durumdur. Üstelik bu saati yalnızca bir kere görmekle kalmadıysanız ve manasına bakmak için harekete geçtiyseniz,  şans kapılarınızı aralamaya başlamışsınızdır demektir!

Abur cubur yemekten vazgeçemiyor ve birden bire ufak bir gülümsemeyle birlikte hayata olan tüm küskünlüğünüz akıp gidiyor. Aynı zamanda ayna saatinize incelediğimizde sizin öğrenmeyi, araştırmayı, keşfetmeyi ve yaşamayı seven birisi olduğunuzu göze çarpıyor. İçinizde ki bu çocuğa uyum sağlayan bir partner bulmak, keyifli ve masum bir  ilişki yaşamak sizin için çok uzak bir ihtimal hatta bir masal gibi gelse de dünya her gün dönüyor ve değişiyor. Tüm evren kapılarını sevgiye açıyor. Adeta peri masalı gibi yaşayacağınız senelerınızın olduğunu göze çarpıyor. O halde gelin sizinle birlikte 05.05 saat manasına ve bu anlamların size neler katacağına daha yakında zamandan göz atalım.

05:05 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

“Aşk bahçemi süsleyeeeen ateş böceğim misinnnn? ” diye şarkılar söyleyen o biraz çocuk biraz yetişkin, biraz deli, biraz dengeli kadını hatırlıyor musunuz?  Hababam Sınıfı’nda ziller çalıp çocukları uyandıran karakter desek belki daha da netleşir her şey? Evvet doğru bildiniz! Adile Naşit’ten bahsediyoruz. 05.05 saat anlamı ile birlikte evren adeta Adile Naşit gibi içinizde ki sevgi zillerini çalıyor ve içinizde ki çocuğu uyandırmaya sürdürmekte.

Siz emin değilsiniz ama…

Git gide daha da hassaslaşmaya, şeffaflaşmaya ve berraklaşmaya ekranlara geleceksınız. Peki nereye bıraktınız kalbinizi acaba? Hatırlıyor musunuz? Ah nerede vah nerede diye sızlanmak yok!  Kalbiniz ve orada ki masumiyet o saf sevgi hala sizde, içinizde duruyor. Lakin romantik ilişki yaşantınızda bazı şeyler pek istediğiniz gibi gitmiyor sanırım. Peri masalı gibi kurduğunuz çok güzel hayalleriniz var fakat o hayalleri bir bakışıyla gerçeğe çevirecek prens / prenses adayı tam anlamıyla netleşmemiş gibi. Partnerinizin veya partner adayınızın size karşı duyduğu hislerden pek emin değilsiniz. Hatta öyle ki sizinle alakalı hayaller kurduğuna ve planlar oluşturduğuna da pek inanmıyor gibisiniz. Lakin 05.05 saat manasına bakıldığında işler pek de zannettiğiniz gibi değil!

Çocuksu hayalleri var!

İçinizdeki çocuğa dokunan ve size kendinizi, özünüzü hatırlatan, yüreğinizi 9.1 şiddetinde deprem misali yerinden oynatan o birinin sizinle alakalı en sizin kadar çocuksu ve masum hayalleri var. Aşık olduğunuz kişi sizinle birlikte çizgi film izlemek istiyor  Ne tatlı değil mi ama? Önünüzde bolca abur-cubur, en sevdiğiniz çizgi filmlerin en güzel bölümlerinden bir araya gelen bir kolaj ve yalnızca siz baş başa oturmuş çizgi film izliyorsunuz  Bu sizin yetişkin partnerler olmadığınız manasına gelmez, aksine çocukluğunu ötelemeyen, bastırmayan ve onu küstürmeyen iyi ve özgür yetişkinler olduğunuz manasına gelmektedir.

Ayrıca popüler kültürün çığırından çıktığı şu son haftalarda böylesine masum ve özel anları yakalamak bi hayli zor. Bu nedenle yaşayacağınız bu ve benzeri anların tadını doya doya çıkarın  Gördüğünüz gibi evren size biraz sakinlik ve huzur getirerek faydalı oluyor bu sayede endişelarınızı kontrol edemediğiniz için yaşayacağınız huzursuzlukların da önüne geçmenizi sağlıyor

05.05 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

05.05 saat anlamı sizin için bir tarot kartı çekiyor. Ayna saat diziliminizi oluşturan her şey bir arada toplanıp sizin için Papa ( La Pape ) kartını seçiyor. Bu kart yaşamınızda iç görü ve iç sesinize daha fazla odaklanmanız gerektiğini işaret ediyor.  Romantik ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde olumlu gelişmeler olacak, bunun yanı sıra ilerlediğiniz yol bu zamana kadar hissettiğiniz ve ilerlemek istediğiniz yolun ta kendisi.

Kendinize güvenin!

Yönünüzden emin olun ve kendinize güvenin. Saat 05:05 anlamını sembolize eden Papa kartı onuru, affetmeyi, olumlu gelişmeleri ve yararlı / kıymetli bilgileri sembolize eder. Tüm bakış açınız, lügatınızı  değiştirecek ve daha farklı pencerelerden hayata bakacaksınız. Ruhunuza ve ruhunuzun bilgilerine güvenin.

05:05 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Nümeroloji sayıların kendi içlerinde taşımakta olduğu enerjilerin sembolize ettiği anlamları aktarmaktır. Artık sayıların enerji tanımına şaşırmadığınızı düşünüyoruz. Çünkü toplum içinde bir çok kişi sayılara göre yaşamını şekillendirmekte. Doğum tarihinin verdiği gizli mesajlara göre yaşamına insan alanlar mı dersiniz, tüm özel ve mühim günlerini sayıların anlamlarına göre planlayarak yaşayanlar mı dersiniz, kısacası toplum içinde çoğunluk bu durumu kabullenmiş durumda.

Bizde siz değerli okurlarımız için 05.05 saat anlamını oluşturan dizilimlerin anlamlarına inceleyeceğiz  O halde ilk kez 0 ve 5 sayılarının sembolizmlerine inceleyeceğiz ardından 5 + 5  = 10 rakamının manasına inceleyeceğiz  Bakalım ayna saatinizi oluşturan bu dizimler yaşamınızda neleri sembolize ediyorlar.

0 rakamının sembolizmi: Bu rakam yaşamınıza giriyorsa tanrıyla olan bağınızı hissetmeye gereksiniminiz olduğunu işaret etmek istiyor demektir. Tanrıya olan güveninizi ve sevginizi her zaman hissediyor olabilirsiniz tabii ki fakat son haftalarda belki de biraz meditasyon yapıp bu sevgiyi ve sevgi enerjisini hissetmeye gereksiniminiz olan şeyler yaşamış olabilirsiniz. Siz hep bir ve birliktesiniz, yaşadığınız durumlar sizi yormuş ve yıpratmış, açın kalbinizi ve ellerinizi onun şefkatine sığının. O sevgi sizi dinlendirecektir

5 rakamının sembolizmi: Ne kadar da güzel bir sayı ve ne kadar şanslısınız ki bu sayı yaşamınıza girmiş  Bu sayı sizi büyük değişimlerin ve dönüşümlerin beklediğini, bu değişim ve dönüşüm anında kendinize ve evrene güvenmeniz ve cesaretinizi toplamanız gerektiğini aktarmak için yaşamınızda yer edinmiş . Hazırlanın, hayallerinizin yolu ışıl ışıl aydınlanıyor, zamanla o yolda ilerlerken bulacaksınız kendinizi, ışık ve sevgi yaşamınızda daim olsun.  

10 rakamının sembolizmi: Bu sayı 05.05 saat anlamının genel enerjisini sembolize eder. Hayatınızda olumlu ve pozitif bir bakış açısı getirmelisiniz. Yaşamınız içinde yaşayacağınız değişiklikler için daha iyimser ve olumlu yanlarınızı görülmektedirmalı ve bu tutumla bir bütün olmalısınız

05.05 Anlamı ve Kariyer İle İlişkisi

Ülkemizde her jenerasyon kendi içinde bi hayli zorlu süreçlerden geçti. Meslek tanımlaması, meslek seçimi bi hayli problemli bir iş oldu çıktı başımıza. Lakin her jenerasyonun meslek seçimi hususunda ortak bir alanı oldu. O da ne istediğimizi, neye yatkın olduğumuz, kabiliyetlerimizi, hayallerimizi, ailemizi, sosyal çevremizi, kendimizi ve daha bir çok şeyi keşfetmek ve dengelemek durumunda oluşumuzdan başka bir şey değil.

Ailemizin üzerimizde kurduğu planlar ve hayaller bambaşkaydı, sosyal çevremizde ki bireylerle başka bir mücadele içindeydik, adeta bir yarış atı gibi koştuk durduk oradan oraya. Kimimiz daha ufak yaşlarda tutunduk ve direttik kimimiz belirli bir yaşantıdan sonra özümüzde ki meslek alanına evrilebildik. Farklı yaşamlar, şartlar ve koşullar girdi devreye. Lakin 05.05 saat anlamı bu hususta içinize su serpmeye gelmiş durumda..

Evren, yeni kariyerinizde yanınızda!

Evren öğrendiğiniz, keşfettiğiniz deneyimlediğiniz ve karar verdiğiniz her şeyle birlikte yeni bir kariyer yaşantısına evrilmeniz hususunda size destek oluyor. Artık istediğiniz kariyer yaşantısına sahip olmanız gereken tek şey kendinize izin vermeniz ve birazda cesaretinizi toplamaktan başka bir şey değil  Şu an da yapmakta olduğunuz işi yalnızca geçiminizi sağlamak maksadıyla yapıyorken artık başka bir amacınız daha var. O da hayalleriniz için size destek olacak ufak bir birikim yapmak. Üstelik bu hususta yalnızda değilsiniz sosyal çevrenizden bilinçsiz bir biçimde de olsa bi hayli sürpriz destekler ile karşılaşacaksınız.

05:05 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Dünya malı dünya çapında kalır, azıcık aşım endişesız başım demeyi başarmışsınız.. Atalarımız ne der bilirsiniz, azla yetinmeyen çoğu bulamaz.. Belki bu sözle yola koyuldunız belki de hiç düşüncenizden bile geçmedi bu sözler ve tamamen içinizi dinleyerek hareket ettiniz. Ama her ne yaşadıysanız iyi ki yaşamışsınız, iyi ki görüp öğrenmişsiniz. Evren size 05.05 saat anlamı ile birlikte bu güzel sabrınızın sonunda çok güzel armağanlerin kapınızı çalmak üzere olduğunu müjdeliyor!  E her insan gibi kimi zaman maddi olarak çok iyi durumda olduğunuz da olmuş, olanaklarınız çok kısıtlı olduğu zamanlarda.. Her ne biçimde olursa bir biçimde arada ki dengeyi sağlamayı başarmışsınız. Artık daha az sürüyor yaşadığınız sıkıntılar.. Siz de bir çalışma bulunacağının farkındasınız fakat halen bunu anlamlandıramıyorsunuz.

Birikim yapacaksınız!

Saat 05:05 manasına bakıyoruz ve sizin için bu karmaşıklığı ve bilinmezliği artık bitiriyoruz!  Kariyer yaşantınız içinde gidecek olduğunuz değişiklik ile birlikte başka bir düzen, başka bir sistem ve başka bir uğraş içinde olacaksınız. Attığınız her adımda yaşadığınızı hissedeceksiniz. Bu zamana kadar aldığınız öğretiler ile birlikte daha temkinli ve daha sağlam adımlar atacağınız için birikim yapma hususunda daha sağlıklı bir başarı yakalayacaksınız.

Bunun yanı sıra yaşamınızın geri kalan kısmı için çok güzel planlar yapmışsınız. Belki bu planları yaparken olma ihtimali hiç düşüncenizden bile geçmedi, fakat şimdi dönün gelecek planlamanıza bakın. Kendiniz için tekrar bir planlama çizin, bu sefer bu planlamayı daha mutlu ve huzurlu yapın. Çünkü evren ile bağınızın farkındasınız, oraya gönderdiğiniz enerji ne kadar rahat ve pozitif olursa siz de o kadar rahat ve pozitif bir biçimde isteklerinizi yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu