Bilgi Arşivi

09.09 Saat Anlamı 2021

09.09 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 09.09 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 09.09 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

09.09 Saat Anlamı nedir?

  • 1 09:09 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 09.09 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 09:09 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 09.09 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 09:09 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Öhüm, öhümm.. Efenim herkese merhabalar. Son zamanlarda çokta pozitif olmayan zamanlar geçirdiğiniz aşikar. Bir yandan günlük rutinlerinizi yerine getirmeye çalışırken öte yandan kalbinizi çoktan çalmış olan insana dair yaşadığınız sorunlardan odağınızı koparamıyorsunuz. E hal böyleyken sizde iyice sıkılmışınız. Son zamanlarda da enteresan biçimde hemen her sabah bu saate denk geliyorsunuz. Bu saatin peşine düşmenizin sebebi olan iç sesinize teşekkür edin.. Çünkü sıkıldığınız her ne varsa onlara dair çok güzel müjdeleri olan bir işarete denk gelmişsiniz. Bu müjdeleri görmek ve biraz soluklanmak sizlerin de hakkı. Şimdi her  ne yapıyorsanız yalnızca beş dakika ara verin ve bu müjdelere birlikte göz atalım.

Öncelikle siz değerli okurlarımıza ayna saatlerden söz etmek istiyoruz. Mutlaka bir filmde, dizide veya kitapta ” evrenin işaretleri ” kelimelerine denk gelmişsinizdir. Ayna saatleri anlamlarını, popüler kültür aracılığı ile de aşikar olduğumuz bu terimin eşlikçisi olarak aklınıza getirebilirsiniz. Evrende bir yerde kelimelerimizin duyulduğunu bilinmekte bundan dolayı birden çok dilekte yer alıyoruz. Bazı dileklerimizi bilinçli olarak evrene iletsek de bazı dileklerimizi ise hiç farkında olmadan evrene iletiyoruz. Bunun bunun yanında siz son haftalarda hiç farkında olmadan çok fazla soru sormuşunuz ve evrende bu soruların yanıtlarını size “ayna saat ” olarak adlandırdığımız 09.09 saat anlamı ile göndermiş durumda. Bu duruma da evrenin işaretleri diyoruz.

Evrenin işaretlerini takip etmeniz ile birlikte, özellikle de aşk yaşantınızda ki çalkantıların biraz daha durulması ve berraklaşması için gönderilen güzel havadislere sahip olacaksınız. Tam olarak da bu yüzden ruhunuza teşekkür etmelisiniz. Üstelik yalnızca aşk yaşantınıza değil genelde bundan sonra yürüyeceğiniz yolda geleceğinizin ne biçimde şekilleneceğine dair haberlerde mevcut. Romantik ilişkinize dair bi hayli nostaljik ve ender görülen bir gelişme var ve biz bu gelişmeyi size aktarmak için bi hayli heyecanlıyız. O halde müsaadenizle biz ilk kez aşk yaşantınıza dair olan haberlerden başlamak üzere 09.09 saat anlamını yorumlamaya başlıyoruz.

09:09 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Zamanında ağzınız bi hayli fazla yanmış, şimdilerde yoğurdu üfleyerek yiyorsunuz. 09.09 saat manasına bakıldığında önünüzde engel olarak gördüğünüz şeyleri yalnızca sizin var etmiş olduğunuzu göze çarpıyor. Evet, yürüdüğümüz yollar da bazı tümsekler ve bazı çıkıntılar olabilir. Lakin bu tümseklere çukur demek veya yolunuzda ki bazı çıkıntılarda sonra vazgeçmek kendi işinizi zorlaştırmaktan başka bir şey değil aslında.

Ayna saat anlamınıza göre karşınıza çok güzel bir kısmet çıkmış fakat siz yüreğinizin sesini susturmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Elbette ki yüreğinizi susturmanıza neden olan korkularınızı anlıyoruz fakat artık bu korkuları geri de bırakmanızın zamanı sizce de gelmedi mi? 09.09 saat anlamı siz her ne kadar yüreğinizin sesini susturmak isteseniz de aşık olduğunuz birinin size karşı duyduğu hisleri susturmayacağını müjdeliyor. Aşık olduğunuz ve bunu kendinize bile zar zor itiraf ettiğiniz o kişi, sizden farklı olarak içinde duyduğu bu aşkı daha fazla gizli saklı tutamayacak!

Aşkını serenatla itiraf edecek!

Duyanlaraaaa duymayanlaraaaaaaa ben onuu seviyorum çok seviyorummm dercesine kapınıza kadar gelip size serenat yapacak. Hatta bunun içinde sizin yakın dostlarınızdan birisinden yardım talep edecek.. Yaaa işte hayat tam anlamıyla da böyle bir şey sanırım. Aşık olursunuz, korkarsınız, kalbime gömerim o zaman deyip yaşamaya devam etmeye ve tüm odağınızı ondan uzaklaştırmaya çalışırsınız ama aşık olduğunuz kişi bir an da daha fazla dayanamaz ve hiç beklemediğiniz bir an da size serenat yapmaya başlar.. 09.09 saat anlamı tam da bundan dolayı sizin artık özgürce ve sevgi dolu seçimler yapmanız ve korkularınızdan uzaklaşmanız için yaşamınıza girmiş bulunmakta.. Biraz kendinizle kalın ve sakinleşin ardından güzel bir uyku çekin ve yeni yaşantınızı kutlayan güneş ile gözlerinizi aşka açın.. Bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, korkmayın.

09.09 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Öncelikle kısa bir tarot bilgisi aktarmak istiyoruz. Kadim sayılabilecek fallardan biri olma özelliğini taşır tarot falı. Kendi içinde belirli sayıda kartlar bulunur ve karşı tarafın seçmiş olduğu kartların, içinde taşıdığı enerji ile yorumlarda bulunulur. Peki 09.09 anlamı ile bunun ne ilişkisi var diyorsanız onu da kısaca şöyle açıklayalım. Tarot kartları ile saatler içinde enerji bağları mevcuttur.

Normal şartlar altında yaşamınızın geri kalan kısmına dair öngörülerde bulunacak bu kartlar bu sefer daha farklı biçimde harekete geçiyor ve ayna saatinizi sembolize etmek için aracı oluyorlar. Saat 09:09 anlamını sembolize eden tarot kartı ise Hermit (L’Hermite ) kartıdır.

Dinlenmeye çekilin!

Bu kart sizin için alarmlarınızı çoktan susturdu bile. Çünkü biraz dinlenmeniz gereken bir zamandasiniz. Son zamanlarda kendinizi o kadar yormuşsunuz ki durup dinlenmek, biraz uyumak için hemen hemen hiç zaman ayırmamışsınız kendinize. Psikolojik dengeniz başta olmak üzere genel sağlığınız için artık biraz durup dinlenmelisiniz. Aynı zamanda 09.09 saat anlamı çıkan yeniliklere karşı açık olmanız gerektiğini de dile getiriyor. Biraz dinginlik ve huzur ile birlikte kalıp ardından bu sakinliği ve dengeyi koruyarak atacağınız adımlar size çok daha ferah ve aydınlık kapılar açacaktır. İç sesiniz ile uyumu ve dengeyi yakalayacağınız bu dönemi olabildiğince kendinizle geçirmelisiniz. Evren de bu hususta size yol gösterecek. Birden bire neden etrafımda ki insan sayısı azaldı diye düşünmek yerine kendinizle olmanın tadını çıkarın.

09:09 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Yazımızın bu kısmına kadar o kadar çok sayılar ve içlerinde taşıdıkları enerjiden bahsetmişken tabii kii bu sayıların enerjilerine daha yakında zamandan göz atmadan geçmeyecektik. Ayna saatiniz olan 09.09 saat anlamı için 0 rakamına, 9 rakamına ve 9 + 9  yani 18 sayısına yakında zamandan göz atacağız. Bunun yanında evren size ve hayat yolunuza nasıl armağanlar bırakmış görebileceğiz. O halde biz siz değerli okurlarımız için bu analizleri yapacağımıza göre buyurun armağanlerine birlikte göz atalım.

0 rakamının anlamı: Bu rakam sizin evren ile olan bağınızı ve tanrı ile olan bağınızı yansıtır. Evren ve tanrı ile bir ve bütün olmak manasına gelmektedir. İç sesiniz olarak da adlandırılan ruhunuz ile bağınızın ve birliğinizin yükseleceğine ve değişik bir bilinç, değişik bir bakış açısı ile yaşamınıza devam edeceğinizi müjdeleyen bu rakam aynı zaman sevgiyi ve aydınlığı sembolize ediyor.

9 rakamının anlamı: 9 rakamı yeniden doğuşu sembolize eder.  Bir süredir duraksama dönemi gibi durgun bir vakit geçiriyorsanız bu döneminizi hayata gelmek için ana karnında 9 ay boyunca doğumu beklemek gibi aklınıza getirebilirsiniz. Yani kısa bir bekleme sürecinden sonra adeta yeniden dünyaya geleceksınız.

18 rakamının anlamı:Saat 09:09 manasına bakarken bu anlamı en genel haliyle sembolize eden sayı 18 dir. Hoşgörülü, anlayışlı, sempatik, sevecen ve keyifli bir yapıya sahipsiniz. Aynı zamanda sezgileriniz bi hayli kuvvetli. Bundan öncesinde alışkanlıklarınızı her ne kadar zor bırakan bir yöne sahip olsanız da artık bu durum değişiyor ve eskisi gibi alışkanlıklarınıza bağımlılığınız olmayacak. Değişim ve dönüşüme kendinizi açıyorsunuz.

09.09 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Sultan Süleyman’a kalmayan dünyanın bize kalacağı yönde bir iddiamız yok tabii ki.. Ama yine de biraz maddi rahatlığı kim istemez ki? Bu arzularınız için kendinizi daha fazla yorup yıpratmanıza hiç gerek yok. Çünkü bereketli bir yaşamın kapısı siz değerli okurlarımıza açılmış çoktan. 09.09 saat manasına bakıldığında sizi bi hayli üzen maddi kayıplar yaşadığınızı göze çarpıyor. Bu kayıpların sizde yarattığı psikolojik etkileri geride bırakmanız biraz zaman almış. Ama neyse ki tamamıyla geride bırakmayı başarmışsınız. Ayna saatinizin ilk kez size hatırlatmak istediği bir şey mevcut bu hatırlatma ise ” her ne yaşamış olursanız olun iyi ki de yaşadınız, çünkü sizi siz yapan şeyler bu yaşadıklarınızın ta kendisidir.”  şeklindedir. Bu nedenle daha fazla bunlardan pişmanlık duymamalısınız.

Evrene pozitif mesajlar iletin!

Şimdi zaman ileriye bakma vaktidir. Bir şarkı vardı hani ‘’ güzel günler göreceğiz, güneşli günler ‘’ şeklinde kelimeleri vardı. Bu sözler sizin bundan sonraki yaşamınızı niteleyen kelimelerin ta kendisidir. 09.09 saat anlamı hayat yolunuzun bereketli kapılarının sonuna kadar açık olduğunu gösteriyor. İstediğiniz huzur ve mutlukla birlikte bu kapılardan girip çıkacaksınız ve bu bereket yaşamınız boyunca sizinle birlikte olacak. Artık yapmanız gereken tek şey ise kelimelerinizin yankılandığı evrene güzel mesajlar iletmekten başka bir şey değil.

09:09 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Aşk yaşantınızda beklenmeyen ama bi hayli güzel gelişmeler mevcut, evren ile bağınız bi hayli kuvvetli ve bereket kapıları önünüzde açılmış durumda.. Peki kariyer yaşantınızda durumlar nasıl? 09.09 saat anlamı aşk yaşantınızın kariyerinizi etkilememesi için bazı ikazları ile birlikte güzel havadisleri içinde taşıyor. Uykusuz geceler, odak dağınıklığı, yorgunluk derken kariyerinizde istediğiniz yükselişi halen yakalayamamışsınız. Lakin bunun için endişelenmeyin, belki de sizin için hayırlı olan kariyer planlaması içinde değilsinizdir. Hayatınız da en arzuladığınız ve en mutlu yapacağınız iş gerçekten bu muydu? Yoksa yalnızca koşullu inançlar ile tüm yaşamınızı sınırlandırıp bu mesleği mi tercih ettiniz? Saat 09:09 anlamı bu soruların yanıtlarını vermeniz için size alan oluşturuyor. Siz bu hususta bir seçim yapmanız gerekir ve ardından daha sağlıklı bir planlama oluşturmalısınız.

Yeniden oluşum zamanı!

Ayna saatiniz genelde yaşamınızın her alanında bir yeniden oluşum ve doğumu gösteriyor. Bu kariyer yaşantınız içinde geçerli olan bir enerji alanı. Sonunda içinize sinen, mutluluk ve sevgi ile yapacağınız, huzurlu ve bereketli bir yaşam için yapmanız gereken şeyler tabi ki mevcut. Lakin evren bu hususta size yardımlarını sunuyor.

En basit örneği ile durup etrafınıza bir bakın. Gerçekten artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını bu sayede gözlemleyebilirsiniz. O halde karibulunanında gerçek isteklerinizin peşinde gitmeniz içinde hiçbir engel yok demektir. Hali hazırda bereketli bir sürece giriş yapıyorken, sağlam ve dayanıklı bir planlama oluşturarak ağır ağır kariyer değişikliği alanında ufak adımlar atabilirsiniz. Unutmayın seçimlerimiz yollarımızı şekillendirir ve taşıyamayacağımız hiçbir şeyi sırtımıza almayız. Sorumluluklarınızı almaktan korkmayın, korkuya artık yaşamınızda yer yok, yaşamınızda ki pozitifliklere açın gönlünüzü ve gözünüzü.Birkaç yıl sonra ” hangi ara bu noktaya geldim vay be! ” diyeceğiniz kariyer değişikliklerine de hazır olun.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu