Başvurular

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2021

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Kilis 7 Aralık Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Temizlik ve Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2021

image descriptionimage description

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLANEN DUYURULUR!

Üniversite birimlerinde sürekli olarak olarak istihdam edilecek temizlik ve güvenlik görevlisi alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerinde sürekli olarak işçi kadrosunda bulunan çalıştırılmak üzere, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamı içinde İŞ-KUR aracılığı ile 5 temizlik görevlisi ve 1 güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 6 adet sürekli olarak işçi alınacaktır.
Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ – KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacak olup, şartları sağlayan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR
a) Türk vatandaşı olmak,
b) 18 yaşını tamamlamış olmak,
c) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
d) Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette olduğuna karar verilen yapı, oluşum yahut gruplara veya terör örgütlerine kullanıcı hesabı, mensubiyeti yahut iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,
e) Terör örgütleriyle eylem birliği içinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış veya kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,
f) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,
g) Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak,
h) Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli yahut muaf olmak),
ı) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamış olmak.
i) Alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün (2 ay) olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR
• İlköğretim yahut orta öğretim mezunu olmak,
• 18 – 35 yaş içinde olmak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR
• Ön lisans mezunu olmak.
• 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış ve Valilik aracılığıyla tertip edilen güncel (süresi dolmamış olan) özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.
• 18 – 35 yaş içinde olmak.

AÇIKLAMALAR
1. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli olarak işçi olarak istihdam edilecektir.
2. Her aday, İŞKUR’da yayımlanan listede gösterilen bir ilana başvuru yapabilir. Birden fazla ilana müracaat edenlerin başvuruları, kabul edilmeyecektir.
3. Talepler Kilis Merkez ve bağlı ilçeler düzeyinde karşılanacak olup, son 2 yıl itibariyle Kilis İl genelinde ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.
İŞ-KUR aracılığıyla Üniversitemize bildirilen aday listeleri, kura yeri ve tarihi, kura sonuçları, istediğimiz belgeler ile diğer her türlü açıklamalar www.kilis.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. İŞ-KUR aracılığıyla bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.
4. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.
5. Kamu kurum ve kuruluşlarının alakalı disiplin mevzuatı ikaznca görevinden yahut meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
6. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı yahut yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adaylar vazifeye başlatılmayacaktır.
7. Atanmaya hak kazananlardan vazifeye başlamayan yahut atanma şartlarını taşımadığından vazifeye başlatılamayanların yerine ihtiyaç duyulacak sayıda aday, yedek adaylar içinden belirlenecektir.

Başvuru için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu