Başvurular

Erdek Belediyesi Sözleşmeli, Tam Zamanlı Personel Alıyor 2022

Erdek Belediyesi Sözleşmeli, Tam Zamanlı Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Erdek Belediyesi Sözleşmeli, Tam Zamanlı Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erdek Belediyesi Sözleşmeli, Tam Zamanlı Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erdek Belediyesi Sözleşmeli, Tam Zamanlı Personel Alıyor

Balıkesir ilimizde bulunmakta olan Erdek Belediyesi, yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Erdek Belediyesi ilan kapsamı içinde mühendis alımı yapacaktır. Adaylar ilana 1 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Erdek Belediyesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru sırasında istediğimiz belgeler nelerdir?

Erdek Belediyesi Personel Alımı İlanı 2018

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı,unvan adedi, öğrenim durumu gösterilen 1 (bir) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır.

Giriş Sınavı ve Tarihi

Sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacak olup ; Sözlü sınav tarihi: 02/03/2018 saat 14:00 olarak belirlenmiştir.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru yahut atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır.

Sözlü sınav sonucu belediyemiz internet sitesinde (www.erdekbld.gov.tr) yayına girecektır.

UNVANI ADETİ SINIFI EĞİTİM DURUMU
MÜHENDİS 1 TH 4 yıllık Mühendislik fakültesi Harita Mühendisi Bölümü mezunu

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.Maddesinde gösterilen şartlar
  • Üniversitenin alakalı bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla anlaşmasi bulunmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Türkiye sınırları içinde ikamet ediyor olmak

Başvuru Şekli;

Adayların 22/02/2018-01/03/2018 tarihleri içinde saat 16:00 ya kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Başvuru sırasında istediğimiz belgeler nelerdir?

  • Öğrenim Durumunu gösterir belgenin aslı yahut fotokopisi.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Adaylar aracılığıyla doldurulacak Başvuru Formu(Form kurumdan temin edilecektir.) müracaat esnasında
  • Sağlık Raporu(Devlet Hastanelerinden Alınacak Heyet Raporu)
  • 3 Adet vesikalık resim.
  • Erkek Adaylar için Askerlik Durum Gösterir Belge
  • Adli Sicil Belgesi

Sözlü Mülakat Sınav Tarihi: 02/03/2018

Saat 14:00

Yer: Erdek Belediyesi Meclis Salonu

Bu makalemizde Erdek Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediye bünyesinde yayına giren tüm ilanlara Erdek Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER ERDEK BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, erdek belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan erdek belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu