Başvurular

Basın İlan Kurumu Bahçıvan Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Basın İlan Kurumu Bahçıvan Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Basın İlan Kurumu Bahçıvan Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Basın İlan Kurumu Bahçıvan Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Basın İlan Kurumu Bahçıvan Alımı Yapacağını Açıkladı

Basın İlan Kurumu yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Basın İlan Kurumu, ilan kapsamı içinde bahçıvan alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde 15 bahçıvan alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 5 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Basın İlan Kurumu İşçi Alımı İlanı 2018

Belirli Süreli (9 ay 29 gün)anlaşmali ve asgari ücretle çalıştırılacaktır.Daha önce Basın İlan Kurumunda alışmış olanlar tercih edilecektir. İş yoğunluğundan tür vardiyalı çalışma saatleri olduğundan, iş yerinde yatılı kalmaları gerekebilir, bunun bunun yanında hafta tatili bir gün olup, bu tatil gün de iş yoğunluğu nedeni ile hafta içi kullandırılır, gerekli görülmesi halinde fazla mesai yapılır, personel taşıma servisi mevcut değildir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden,www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptal edilmesine ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kurada çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Noter ekilişi 14.03.2018 gün saat 10.30 da Bayramoğlu mh. Zübeyde hn cd. N.41 Darıca adresindeki iş yerinde yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçıvan

Çalışma Adresi : ZÜBEYDE HANIM CADDESİ BAYRAMOĞLU MAHALLESİ 126/ 41400 DARICA KOCAELİ / TÜRKİYE

Bu makalemizde Basın İlan Kurumu aracılığıyla yapılacak olan bahçıvan alımına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Basın İlan Kurumu iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu