Başvurular

Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bartın İl Özel İdaresi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Bartın İl Özel İdaresi ilan kapsamı içinde mühendis ve mimar alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 2 Nisan ile 12 Nisan 2018 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Bartın İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36′ ncı maddesi çerçevesinde; 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 3 adet anlaşmali personel alınacaktır. Giriş Sınavı; sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacaktır.

Sözlü mülakatta adayların mesleki, genel kültür bilgileri, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, özel idare çalışmaları ile ilgiliki bilgileri göz önünde bulundurulacaktır. İstenilen şartlara haiz olup, başvurusu kabul gören ve onaylanan bütün adaylar sözlü mülakat sınavına çağrılacaktır. Sınav Komisyonu, sınavın iptaline yahut ertelenmesine yetkilidir. Sınav sonunda tespit edilen adayların anlaşmali olarak vazifeye başlatılması yahut başlatılmaması idarenin yetkisindedir. Adaylardan başvuru yahut atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Bunlar vazifeye başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanun’unun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulur.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49’ncu maddesi gereğince, anlaşmali olarak çalışmakta iken, son bir yıl içinde hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle herhangi bir Kurumca anlaşmaleri feshedilenler yahut anlaşma dönemi içinde 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmalerini tek taraflı feshedenlerin, fesih tarihinden itibarin bir (1) yıl süreyle Kurumumuzun anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilmeleri olabilecek değildir

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • Fakültelerin alakalı bölümlerinden mezun olmak,
  • Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(!) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Sınavı kazanan adayın Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılacak olup, güvenlik araştırması sonucu olumlu çıkmayan aday anlaşmali personel olarak ataması yapılmayacaktır.
  • İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. maddesinde “İl Özel İdaresinin görev alanı İl sınırını kapsar” hükmüne istinaden İlimize bağlı 3 ilçenin herhangi birinde İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek,
  • Son 1 yıl BARTIN İlinde ikamet ediyor olmak, Bunu Nüfus Müdürlüğünden alacağı yazıyla belgelendirmek

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Müracatlar insankaynaklariegitim@bartinozelidare.gov.tr adresinden veya mesai saatleri içinde Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek iş talep formu ve başvuruda istenen belgeler ile birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. (Süresi içinde posta yolu ile başvuru kabul edilecektir.)

Bu makalemizde Bartın İl Özel İdaresi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. İlanının tam metnine ve başvuru formuna ise BURADAN varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu