Başvurular

İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Izmir_universitesi_Izmir_universitesi_

İzmir Üniversitesi İş Başvuru Formu

İzmir İş Başvurusu yaparak İzmir’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İzmir iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İzmir Üniversitesi, Doğanata Şirketler Grubu’nun desteği ile 1995 senesinde Necdet Doğanata aracılığıyla kurulan Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı’nın “Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği” çerçevesinde yürütülen çalışmalar neticesinde, 18 Mayıs 2007 tarihinde kurulmuştur. 2008-2009 öğretim senesinde ilk öğrencilerini almış, 2010 senesinde ilk önlisans, 2012 senesinde ise lisans mezunlarını vermiştir.

İzmir Üniversitesi’ne bağlı yedi fakülte, (Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi), üç yüksekokul (Sağlık Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu) ve iki enstitü (Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü) bulunmaktadır. Eğitim dili İngilizce yahut %30 İngilizce olan bölümler için bir yıllık zorunlu hazırlık sınıfı mevcuttur. Eğitim dili Türkçe olan bölümlerde okuyacak öğrencilerimiz talepte bulunmaları halinde bir yıllık isteğe bağlı İngilizce Hazırlık eğitimi alabilir.

İletişim için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu