Başvurular

Türkerler Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türkerler Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türkerler Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkerler Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkerler Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Türkerler Holding; inşaat, enerji, sağlık, gayrimenkul, tekstil gibi sektörde faaliyet göstermekte olan Ankara merkezli bir holding kuruluşudur. Türkerler Holding kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde 137 şirket ve yarım yüzyıla yakın deneyimi ile ülkemiz ekonomisine mühim katkılar verir hale gelmiştir. Holding’in son senelerda ulaşmış olduğu inşaat hacmi 5 milyon metrekareyi aşmış durumdadır. İzmir, İstanbul ve Ankara gibi illerimizde projeler üretmektedir. Çiftçi Towers, Mahalli Bomonti bunlardan en bilinenleridir. Enerji sektöründe ise Avrupa’nın rüzgar enerji alanında en büyük yenilenebilir enerji ihalesini yani YEKA ihalesini kazanmayı başarmışlardır. Büyümesine ara vermeksizin devam eden firma bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Türkerler Holding aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Türkerler Holding İş İlanları 2022
  • Türkerler Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkerler Holding İş İlanları 2022

Türkerler Holding tüm bu faaliyetlerinin yanında Ankara Eltik Entegre Sağlık Kampüsü, İzmir Şehir Hastanesi ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü projelerini işletme, inşaat, finansmanını yapmak üzere Sağlık Bakanlığı ile anlaşmalar imzalamıştır. Büyümesine ara vermeksizin devam eden holding şimdilerde ülkemizin en büyük holding kuruluşlarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Tüm bunların yanında ülkemizde en fazla istihdam yaratan kuruluşların başında bulunmaktadır. Firma bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Türkerler Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; elektrik mühendisi, iş güvenliği uzmanı, proje müdürü, harita mühendisi, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, lisans ve izin işleri uzmanı, inşaat mühendisi, beden işçisi, şantiye şefi, avukat, satış danışmanı, satış danışmanı, çevre mühendisi, mimar gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Türkerler Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkerler Holding bünyesinde çalışmak istiyorum, nasıl ve nereden başvuru yapabilirim diyen vatandaşlarımız için iş başvurusunda bulunmak bi hayli basittir. Çeşitli kariyer portalları üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz gibi aşağıda vermiş olduğumuz kurumun resmi web adresi üzerinde bulunan iş başvuru formu vasıtası ile de başvurularınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Vermiş olduğumuz sayfaya girmenizin ardından açık iş pozisyonları, başvuru şartlarını ve başvuru tarihlerini görmek istiyorsanız açık iş pozisyonları veya size uygun açık iş ilanı yer almıyorsa da başvurmak için tıklayın yani iş başvuru formu sayfasına girerek başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Buradan yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Türkerler Holding iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Türkerler Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TÜRKERLER HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, türkerler holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan türkerler holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu