Başvurular

İstanbul 3. Havalimanı 3500 Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor 2022

İstanbul 3. Havalimanı 3500 Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde İstanbul 3. Havalimanı 3500 Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İstanbul 3. Havalimanı 3500 Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul 3. Havalimanı 3500 Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor

İstanbul Yeni Havalimanı yahut diğer adıyla İstanbul 3. Havalimanı, İstanbul ilimizde yer almakta olan ve yapımı halen süren ülkeler arası bir havalimanıdır. Şehrin Avrupa Yakası’nda, Karadeniz kıyısındaki Tayakadın ile Akpınar köyleri içindeki 76,5 km2 alana yıllık 150 milyon yolcu kapasiteye çıkarılabilen terminali ile birbirinden bağımsız altı pisti olacak biçimde yapılmaktadır. İnşa aşamasında olan havalimanının proje ismi İstanbul Yeni Havalimanı olarak belirlenmesine karşın, tamamlandığında bu ismin değişeceği bilgisi basında yer almıştır.

  • İstanbul 3. (Yeni) Havalimanı Özel Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2018
  • Adaylarda aranan başvuru şartları nelerdir?
  • Güvenlik görevlisi alımı başvurusu nereden, nasıl yapılacak?

İstanbul 3. (Yeni) Havalimanı Özel Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2018

İstanbul 3. Havalimanı çok sayıda kriterin yanında ekonomimize bünyesinde istihdam edilecek olan personeller vasıtası ile de büyük katkı sağlayacaktır. Şimdiden yapımı esnasında binlerce vatandaşımıza iş kapısı olan havalimanı, bitiminde de çok sayıda personeli istihdam edecek. Bu personellerden bir tanesi de güvenlik personelleri. Havalimanı açılmadan şimdiden bünyesine güvenlik görevlisi alımı yapılmaya başlandı bile. Yapılan açıklamaya göre hemen hemen 3.500 özel güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular ise alınmaya başlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı projesinde, görev alacak güvenlik personeline ücretsiz lojman ve özel sosyal alan gibi imkanlar da sunulacak. Başvuruları olumlu bulunan adaylar ardından sözlü mülakata çağrılacaklar. Nisan ayından bu yana İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi’nde, Sivil Havacılık Güvenliği hususunda ülkeler arası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitime tabi tutulacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar ise temmuz ayı saygınlığıyla işbaşı yapmaya ekranlara gelecek. İstihdam edilen kadın ve erkek güvenlik personelleri için isteğe bağlı olarak, ücretsiz maksimum 4 kişilik lojmanlar ve sosyal alan tahsis edilecek. Peki adaylarda aranan başvuru şartları nelerdir?

Adaylarda aranan başvuru şartları nelerdir?

Bay & Bayan Güvenlik Görevlisi Adayları:

Dünyanın en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanında görevlendirilmek üzere, İGA Güvenlik Hizmetleri bünyesinde istihdam edilecek, 25 yıllık görev süremizde bizimle çalışacak takım dostları aramaktayız.

  • 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip yahut özel güvenlik kursuna kayıtlı olmak.
  • Tercihen 40 yaşını geçmemiş,
  • Boy kilo orantısı,
  • Erkekler için boy ölçüsü en az 1.70, bayan adaylar için 160 cm.

Güvenlik görevlisi alımı başvurusu nereden, nasıl yapılacak?

İstanbul 3. Havalimanı bünyesinde yapılacak olan 3.500 güvenlik görevlisi alımı ilanına adaylar, kariyer portalları üzerinden başvuru yapabilecekler. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurunuzu kolay bir biçimde yapabilirsiniz. Akabinde başvurusu olumlu bulunan adaylar mülakat aşamasına çağrılacaklardır. Bu aşamayı da ve makalemizde dile getirdiğimiz üzere eğitim aşaması da başarı ile tamamlayan adaylar, İstanbul Yeni Havalimanı bünyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu makalemizde İstanbul 3. Havalimanı güvenlik görevlisi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca 3. havalimanı bünyesinde yayına giren tüm ilanlara İstanbul Yeni Havalimanı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.

İstanbul 3. Havalimanı Bay, Bayan Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, güvenlik görevlisi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan güvenlik görevlisi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu