Başvurular

Işık Okulları iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Işık Okulları iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Işık Okulları iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Işık Okulları iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Işık Okulları iş ilanları ve iş başvurusu

Işık Okulları, Feyziye Mektepleri Vakfı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren eğitim kurumlarının genel adıdır. 1885 senesinde kurulmuş olan okul, 1930 senesinde Atatürk’ün de izniyle Işık adını almıştır. Işık Okulları şimdilerde anaokulundan, üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde hizmet vermektedir. Yenilikçi, çağdaş bir anlayışla eğitim veren Işık Okulları bu alanda ülkemizdeki öncü eğitim kurumlarından biridir. Işık Okulları ülkemize faydalı, yeni bireyler yetiştirmek için çalışmalarını sürdürirken bu bağlamda kendilerine yol gösterecek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı, öğretmen alımı yapmaktadır.

  • Işık Okulları İş İlanları 2022
  • Işık Okulları İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Işık Okulları İş İlanları 2022

Işık Okulları; Işık Anaokulu, Işık İlkokulu ve Ortaokulu, Işık Lisesi, Ayazağa Işık Anaokulu, Ayazağa Işık İlkokulu ve Ortaokulu, Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi, Erenköy Işık Anaokulu, Erenköy Işık İlkokulu ve Ortaokulu, Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi, Ispartakule Işık Anaokulu, Ispartakule Işık İlkokulu ve Ortaokulu, Ispartakule Işık Lisesi ve Fen Lisesi gibi çok sayıda kampüse sahiptir. Bu okullarda on binlerce öğrenci eğitim görmektedir. Işık Okulları faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına çeşitli zamanlarda bünyesine personel alımı, elaman alımı, işçi alımı ve öğretmen alımı yapmaktadır.

Işık Okulları aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; sistem destek uzman yardımcısı, engelli personel, rehber öğretmen, yönetici, okul müdürü, biyoloji öğretmeni, müzik öğretmeni, temizlik işçisi, matematik öğretmeni, güvenlik görevlisi gibi çok sayıda branş ve kadro pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır.

Işık Okulları İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Işık Okulları bünyesinde çalışmak istiyorum nasıl nereden iş başvurusu yapabilirim diyen adaylar kolay bir biçimde aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Yapacak olduğunuz iş başvuruları akabinde kurumun insan kaynakları departmanına iletilmekte ve personel açığı oluşması durumunda da değerlendirmeye alınmaktadır. Öğretmenler için başvurular genelde eğitim öğretim yılı sonlarına doğru değerlendirilmeye alınır. Bu makalemizde Işık Okulları iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Işık Okulları İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER IŞIK OKULLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ışık okulları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ışık okulları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu