Başvurular

Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

dogus-universitesidogus-universitesi

Doğuş Üniversitesi İş Başvuru Formu

Doğuş İş Başvurusu yaparak Doğuş’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Doğuş iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

17 senedir seçkin bir akademik kadro ile kaliteli eğitim verme, donanımlı öğrenciler yetiştirme ve bilim dünyasına nitelikli katkı yapmayı öncelik alan Doğuş Üniversitesi, bu hedefinden ayrılmadan ilerlemektedir. Akademik kaliteye verilen önem, Doğuş Üniversitesi hanesine yazılan başarıların sürekli olarak artmasını, farklı kaynaklarca yapılan tarafsız sıralamalarda Doğuş Üniversitesi’nin en iyiler içinde yer almasını sağlamaktadır. En mühim iki misal olarak; Web Of Science verileri ve URAP raporları, Doğuş Üniversitesi’nin dünyanın en iyi ilk 2 bin üniversitesi içinde olduğunı, İstanbul’un ise en iyi ilk 3 vakıf üniversitesi (tıp fakültesiz) içinde olduğu göstermektedir. Doğuş Üniversitesi’nin yalnızca Türkiye’de değil yurtdışında akademik kariyerine veya meslek yaşamına devam eden, alanında kalıcı ve öncü işlere imza atan mezunları ise bu başarıyı taçlandıran sonuçlar olarak görülmektedir.

İletişim için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu