Başvurular

İnoksan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

İnoksan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde İnoksan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. İnoksan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İnoksan İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İnoksan İş Başvuru Formu

İNOKSAN

Endüstriyel mutfak sektöründe ilklere imza atan yerel ve global de kuvvetli bir sektör önderidir. Dünya markası olma yolunda attığı bi hayli hızlı adımlarla bunu kısa vadede başaran ve Türkiye’nin endüstriyel mutfak sektöründeki prestij ini tüm dünyaya yayan İNOKSAN, gelinen noktada 5 kıtaya ihracat gerçekleştirerek, Türkiye’nin sayılı sanayi kuruluşları içinde bulunmaktadır.

İNOKSAN dünya ülkelerinin farklı mutfak kültürlerine uyan özel ekipman lar üreterek, dünyanın dört bir yanında tanıtım yapmakta, ülkeler arası temsilcilikleri ve doğrudan satışları ile üretiminin yüzde 35’ini ihraç etmektedir. Araştırma ve daha da ilerletmeye öncelik veren ve yıllık cirosunun mühim bir bölümünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İNOKSAN, ürettiği inovatif ekipmanl ar ile dünya markaları ile rekabet etmektedir.

Kaliteli üretim için kaliteli yerli ve ithal hammadde kullanan İNOKSAN, bunun bunun yanında Türkiye’de üretilmeyen dünyaca ünlü markaların ürünlerini ithal ederek üyelerinin hizmetine sağlamaktadır. İNOKSAN profesyonel bir mutfak için hazırlıktan pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak teçhizatı ve cihazları üretmekte ve otel, hastane, fabrika, yemek sanayi, kafe, bar, restoran, pastane vb. işletmeler için A’dan Z’ye çalışmadan montaja hizmet vermektedir.

6 büyük ilde bölge proje müdürlüğü, 80’e yakın yetkili bayi ve satış noktası bulunan İNOKSAN 4.000 çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, pastane, turistik tesis, fastfood gibi yeme içme alanlarının olduğu tüm mekanlara gereken tüm ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek üyelerine sayısız alternatif sağlamaktadır. İNOKSAN sektöründe en kaliteli ve uzun ömürlü ekipmanları üretme mottosuyla; paslanmaz çelik, krom nikel sac, ithal ve yerli komponentler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapmaktadır.

Ülke çapına yayılmış 100’ü aşan yetkili servisi ile satış sonrası hizmet veren İNOKSAN, yetkili servislerini seçerken; endüstriyel mutfak ekipman ları, elektrik, elektronik, soğutma ve LPG sistemleri hususunda donanımlı, personel ve araç sayısı yeterli, teminat mektubu verebilen iş ortakları aramaktadır. Yetkili servisler İNOKSAN ile anlaşma yaptıktan sonra TSE belgesi almak zorundadır. Satış ve servis noktaları İNOKSAN güvencesi ile Türkiye’nin dört bir yanında kalite, sınırsız hizmet anlayışı ve profesyonel bakış açısı ile daimi müşteri tatminiyetini ilke edinmiştir. İNOKSAN çalışmadan montaja ve servise tam hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Tüm faaliyetlerinde ülkeler arası standartlara uyum ve yenilikçi ürünler ile sürekli olarak gelişim amacını gözeten İNOKSAN, ülkesinde yakaladığı başarıyı dünya çapında da yakalama hedefine sıra sıra ilerleyen bir dünya oyuncusu olarak konumlanmaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Projeli Satış Temsilcisi Muğla(Bodrum) Başvur
Üretim Elemanı Bursa Başvur
Mekanik Tasarım Uzmanı Bursa(Nilüfer) Başvur

Diğer İlanlar İçin Buraya Tıklayınız


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu