Başvurular

Fırat Haber Ajansı Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor 2022

Fırat Haber Ajansı Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Fırat Haber Ajansı Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Fırat Haber Ajansı Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Fırat Haber Ajansı Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Kalkınma ajanslarına uzman ve destek personel alımı en son 2014 yılı içinde gerçekleşmişti. Başkanlık aracılığıyla verilen izin neticesinde personel alımı  yapılması kesinleşti ve başvurular bilgisi verildi. Fırat Kalkınma Ajansı personel alımı başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere geniş bir şekilde olarak yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • FIRAT KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIMI 2015
  • FIRAT HABER AJANSI PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU

FIRAT KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIMI 2015

TRB1 Düzey 2 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde) hizmet veren Fırat Kalkınma Ajansı’na, 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun’un 18 inci maddesi ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmi Gazete’de yayına giren Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan bireyler içinden (Ajansın faaliyet alanı içinde bulunan illerde görevlendirilmek üzere) 7 (yedi) Uzman personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU BAŞLANGIÇ TARİHİ 25/05/2015
SON BAŞVURU TARİHİ 05/06/2015
SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN İLAN TARİHİ 10/06/2015
SÖZLÜ YARIŞMA SINAVI TARİHİ 15- 16/06/2015
BAŞVURU YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ Turgut Özal Mah. Turgut Özal Bulvarı No:69/A Yeşilyurt / MALATYA Tel : (422)212 87 98-99 Faks : (422)212 87 97

 

FIRAT HABER AJANSI PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ VE İŞ TALEP FORMU : Ajansın web sitesi www.fka.gov.tr ile www.malatya.gov.tr, www.elazig.gov.tr, www.bingol.aov.tr ve www.tunceli.gov.tr internet adreslerinden temin edilebilir. Kamuoyuna ilanen açıklamalur.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu