Başvurular

Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2022

Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı

Kastamonu ilinde bulunan Doğanyurt Belediyesi bugün yayınlamış olduğu ilan ile geçici işçi alımı yapacağını dile getirdi.  Doğanyurt Belediyesi işçi alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2016
  • İletişim Bilgileri

Doğanyurt Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2016

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE – TALEP ŞARTLARINA DURUMU UYAN ADAYLAR, İLANIN YAYIMLANDIĞI TARİHTEN İTİBAREN 10 GÜN İÇERİSİNDE TALEBİN YAYIMLANDIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİ/HİZMET MERKEZLERİNDEN ŞAHSEN VEYA www.iskur.gov.tr İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER. – GERÇEGE AYKIRI BELGE VERENLERİN YADA BEYANDA BULUNANLARIN BAŞVURUSU GEÇERSİZ HALE GETİRİLMESİ, İŞE ALINMASI İŞLEMİNİN İPTALİNE İLİŞKİN KURUMUN VE TALEP SAHİBİ KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN YASAL İŞLEM YAPMA HAKKI SAKLIDIR. – TALEPLERE BAŞVURU YAPAN ADAYLAR, EĞİTİM DURUMU, TECRÜBE, ÖNCELİK DURUMU, YABANCI DİL ŞARTI, EHLİYET ŞARTI VB. KOŞULLARI TAŞIYIP TAŞIMADIKLARINI TALEBİ VEREN KURUMA İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR. – SON MÜRACAAT TARİHİ RESMİ TATİLE RASTLADIĞINDA BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜ BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR. – KURAYA TABİ OLAN İŞGÜCÜ TALEPLERİNE ŞARTLARI UYAN VE MÜRACAATLARI KABUL EDİLENLERİN TAMAMI NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ İÇİN İŞVERENE GÖNDERİLİR. – KURA NOTER HUZURUNDA TALEP SAYISININ 3 KATI ORANINDA ASİL VE YEDEK OLMAK ÜZERE ÇEKİLECEKTİR. – KURAYA TABİ TALEPLERE BAŞVURAN ÖNCELİKLİLERİN TAMAMI KURA ÇEKİLMEK ÜZERE, İSİM VE ADRESLERİ İLE DURUMLARINA İLİŞKİN AÇIKLAYICI BİLGİLERLE BİRLİKTE, AYRI BİR LİSTE HALİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞUNA GÖNDERİLİR. – KURA SONUCU YAZILI/SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANANLARA YAZILI VEYA SÖZLÜ SINAVIN YERİ VE ZAMANI TALEBİ VEREN KAMU KURUM VE KURULUŞU TARAFINDAN YAZILI OLARAK BİLDİRİLECEKTİR. – ÖNCELİK HAKKINA SAHİP OLANLARDAN, BAŞVURUDA BULUNDUKLARI SÜREKLİ YADA GEÇİCİ İŞGÜCÜ TALEBİNE İŞVERENCE DAVET EDİLDİKLERİ HALDE MÜCBİR SEBEPLER DIŞINDA İCABET ETMEYEN, SINAVA KATILMAYAN, İŞİ REDDEDEN VEYA KAMUDA SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNDE İŞE YERLEŞENLERİN ÖNCELİK HAKKI ORTADAN KALKAR. ÖNCELİK HAKKINDAN İKİNCİ KEZ YARARLANILMAZ. **KURA ÇEKİLİŞİ DOĞANYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA 15.04.2016 TARİHİNDE SAAT:14.00’TE YAPILACAKTIR.**

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

 

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
DOĞANYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 15.04.2016 14:00 – 15:00

İletişim Bilgileri

Çalışma Adresi : ATATÜRK CAD. MERKEZ MAH. NO:19
DOĞANYURT
KASTAMONU / TÜRKİYE

Doğanyurt Belediyesi geçici işçi alımı ilanına dair soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu