Başvurular

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Et ve Süt Kurumu yayınlamış olduğu ilan ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Et ve Süt Kurumu geçici işçi alımı kapsamı içinde kasap alımı, kasap ve et hazırlama işçileri alımı yapacaktır. Adaylar ilana 6 Şubat 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Et ve Süt Kurumu kasap alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Et ve Süt Kurumu Geçici İşçi Alımı İlanı 2017

Başvuru yapan adaylardan sınav neticesinde işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Kasap Alımı İlanı

Adayların vardiyalı ve tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelendirmeleri, bulaşıcı hastalıklarının bulunmaması, MEB ESK ve İŞKUR aracılığıyla tertip edilen Et İşçiliği ve Kasaplık eğitiminden sertifika sahibi olmaları yahut kasaplık ( ustalık yahut kalfalık ) belgesine yahut tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte bulunan mesleki belgelerinden bir tanesine sahip olmaları yahut et endüstrisi eğitimi görmüş olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 8 işçi istihdam edilecektir.

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
DİYARBAKIR ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ DİYARBAKIR 23.02.2017 13:00 – 14:00

Çalışma Adresi : DİYARBAKIR ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ  Şehitlik-Köşkler Mah.37.Sok.No:20 DİYARBAKIR / TÜRKİYE

Diğer Kasaplar Ve Et Hazırlama İşçileri Alımı 

Adaylar kesim – ayıklama – paketleme işçisi olarak çalıştırılacaklardır. Adayların tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelendirmeleri, bulaşıcı hastalığının bulunmaması, MEB, EBK ve İŞKUR aracılığıyla tertip edilen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) sertifikasına yahut kasaplık ( ustalık yahut kalfalık) belgesine yahut tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte bulunan mesleki eğitim belgelerinden birisine sahip bulunmak yahut et endüstrisi öğrenimi görmüş olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 24 işçi istihdam edilecektir.

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
ERZİNCAN ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ Organize Sanayi Bölgesi 1.Cad.No:6 ERZİNCAN 10.02.2017 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi : ERZİNCAN ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ  Organize Sanayi Bölgesi 1.Cad.No:6

Kasap Alımı

Adaylar  vardiyalı ve tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu ile belgelemeleri, bulaşıcı hastalığının bulunmaması, MEB, ESK ve İŞKUR aracılığıyla tertip edilen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) sertifika sahibi olmak yahut kasaplık ( ustalık yahut kalfalık ) belgesine yahut tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte bulunan mesleki eğitim belgelerinden bir tanesine sahip bulunmak yahut et endüstrisi öğrenimi görmüş olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 20 kasap alımı yapılacaktır.

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
ERZİNCAN ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ Organize Sanayi Bölgesi 1.Cad.No:6 ERZİNCAN 10.02.2017 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi : ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ  Ömer Nasuhi Bilmem Mah.Kombina Cad.No:66 06520 ERZURUM / TÜRKİYE

Et ve Süt Kurumu aracılığıyla yayına giren çok sayıda işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu