Başvurular

Yapıray iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yapıray iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yapıray iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yapıray iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yapıray iş ilanları ve iş başvurusu

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile Yapıray, Yapı Merkezi Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan bir şirkettir. Sürekli olarak git gide artan şehiriçi ve şehirlerarası demiryolu ulaşım talebini karşılamak maksadıyla 1998 senesinde kurulmuştur. Yapıray, demiryolu sistemleri ile alakalı tasarım, inşaat ve işletme hizmetleri sağlamaktadır. Demiryolu beton travers, makas travers, metro tipi blok üretim kabiliyetine sahip olan Yapıray, alanında ülkemizin en büyük şirketi konumundadır. Yapıray bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir ve bunlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapılmaktadır. Yapıray aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yapıray Demiryolu İş İlanları 2022
  • Yapıray İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapıray Demiryolu İş İlanları 2022

Yapıray, 2 milyon metreden daha uzun raylı sistemi başarı ile tamamlamayı başarmıştır. Yapıray ülkemiz dışında Etiyopya, Senegal, Tanzanya gibi çok sayıda ülkede faaliyet göstermektedir. Bine yakın çalışana sahip olan firma bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Yapıray aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mali işler şefi, bütçe ve raporlama uzmanı, inşaat mühendisi, makine mühendisi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, raylı sistemler mühendisi, vinç operatörü, topoğraf, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Yapıray İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapıray bünyesinde çalışmak için ik@yapiray.com.tr mail adresine özgeçmiş iletebilirsiniz. Harici olarak çeşitli kariyer portalları üzerinden de iş başvuru formu doldurabilmeniz olabilecekdür. Başvurularınız kurumun insan kaynakları departmanınca değerlendirilecektir. Bu makalemizde Yapıray iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER YAPIRAY HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yapıray hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yapıray açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu