Başvurular

Barsan Global Lojistik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Barsan Global Lojistik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Barsan Global Lojistik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Barsan Global Lojistik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Barsan Global Lojistik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Barsan Global Lojistik Hakkında:

1982 senesinde Kamil Barlın aracılığıyla İstanbul Karaköy’de gümrük müşavirlik şifrketi olarak kurulan Barsan, bugün 38 ülkede 74 lojistik merkeziyle ABD’den Çin’e, Avrupa’dan Asya’ya çok geniş bir coğrafyada entegre lojistik hizmet veren bir dünya markası.

39 yıllık tecrübemizle ve entegre taşıma sistemlerimizle global şirketlerin çözüm ortağı olarak dünyayı bir ucundan diğer ucuna kat ediyoruz. Bundan dolayı “Dünya avucumuzun içinde” diyoruz.

Temel stratejimiz; dünya çapında büyürken dünyayı koruyan, çalışanları için en güvenli iş ortamına ve müşterileri için en güvenilir sistemlere ve hizmet değerine sahip çözüm ortağı olmak.

Felsefemiz, inancımız ve özümüzü üç kelimeyle özetliyoruz:

38 ülke ve 74 farklı lokasyonda dev operasyon gücümüzle ile iş dünyasının gereksinimi olan tüm lojistik hizmetleri  sağlıyoruz.

BGL olarak dünyanın Gayri Safi Milli Hasılası (GSMH) en büyük ülkelerinde faaliyet gösteriyoruz. Bugün itibariyle BGL’nin lojistik hizmet verdiği ülkelerin toplam GSMH’sı, dünya ekonomisinin %87,07’sini oluşturuyor. Yeni açacağımız merkezlerle 2021 sonunda dünya ekonomisinin %92,00’sini oluşturan ülkelerde bulunacağız.

KARİYER OLANAKLARI:

Küresel bir şirket olmanın verdiği bunun bunun yanındalıkla Barsan’da işe başlayanlara ve işinde uzman profesyonellere Türkiye’de ve dünyanın çeşitli stratejik noktalarında global iş deneyimi ve çok yönlü kariyer olanağı paylaşmak istedik. Bölge takımlarına finans, IT & yazılım, insan kaynağı, marka yönetimi & PR, merkezi toplu satın alma avantajı sağlıyoruz.

Yurt Dışında Kariyer Olanakları

Dünya çapında hızla büyüyen bir lojistik şirketi olarak sürekli olarak yeni bir ülkede veya şehirde ofisler açıyoruz. Açılan yeni ofislerimize Barsan Global Lojistik kültürünü ve iş yapış şeklini aktarabilmek için Türkiye’den yetiştirdiğimiz genç insan kaynağını yerleştirebilinmekte. Özellikle yurt dışında iş tecrübesi kazanmak isteyen genç yetenekler için Barsan Global Lojistik birden fazla farklı fırsat içinde yer alıyor.

Çok Yönlü Kariyer Rotasyon sistemi ile çalışanlarımız tek bir operasyon çeşidine bağlı kalıp sınırlı bir uzmanlık geliştirmek yerine lojistiğin farklı alanlarında tecrübe edinerek sektöre hakim olabilecekleri yetkinlikleri kazanıyorlar.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Hava Nakliye Operasyon Uzmanı İstanbul(Avr.) Başvur
Yetiştirilmek Üzere Lojistik Operasyon Sorumlusu İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Yazılım Uzmanı İstanbul/ Şişli Başvur
Endüstri Mühendisi Manisa Başvur
Dijital Yetenek Programı İstanbul/ Şişli Başvur
Forklift Operatörü  Manisa Başvur
Yurtdışı Finansal Kontrol Uzmanı İstanbul/ Şişli Başvur
Forklift Operatörü  Kocaeli Başvur
Hava Kargo Satış ve Pazarlama Uzmanı ( İga ) İstanbul Avr. Başvur

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu