Başvurular

DPB’de Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları (Ocak 2019)

DPB’de Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları (Ocak 2019), iş başvuruları bölümünde DPB’de Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları (Ocak 2019) ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. DPB’de Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları (Ocak 2019) ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

DPB’de Yayımlanan Belediye Memuru Alım İlanları (Ocak 2019)

Belediye Başkanlıklarını, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden yayımladıkları memur alım ilanları ile kadrolarında açık bulunan kadrolara alım yapacaklarını ilan ediyorlar. 

KPSS şartı ile yayımlanan belediye personeli alım ilanları içinde lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar yer alıyor. 

Belediyeler aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında bulunan kadrolar, hangi belediyelerin paylaşımı yaptığı ilanlara başvuru süreci sürdürmekte ve ilan metinlerinde bulunan özel koşullar nelerdir? Tüm bu suallerin cevabını Kamuilanlari.com olarak sizlerle paylaşmak istedik. 

BELEDİYE MEMURU ALIM İLANLARI

DPB ve Resmi Gazete aracılığıyla adaylara açıklamalan belediye personeli alım ilanlarını yayımlayan belediyelerin listesi şöyle;

Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği, Bozyazı Belediye Başkanlığı, Uludere Belediye Başkanlığı, Sivas Belediye Başkanlığı, Rize Belediyesi, Nusaybin Belediye Başkanlığı ve Mardin Derik Belediyesi.

BELEDİYE MEMURU ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler aracılığıyla yayımlanan memur alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların ilk kez Devlet Memurları Kanunu’nda bulunan genel şartları ve belediyelerin alım yapacaklarını açıkladıkları kadrolara göre tespit ettikleri özel şartları sağlamaları gerekiyor. 

Bu genel ve özel şartları siz değerli okurlarımıza aşağıda genel başlıkları ile aktarıyoruz.

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı yahut bedensel engeli bulunmamak.

Alım yapılacak kadroya göre belirnen eğitim şartını sağlamak, İlgili KPSS türünden asgari puan şartını almış olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik yahut ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Söz konusu alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar özel koşullara ve başvuru süreçlerine aşağıda bulunan bağlatılar üzerinden ulaşabilirler. 

Kaçkar İtfaiye Eri Alımı İçin Yeni İlan Yayımlandı İlanı için TIKLAYINIZ

Bozyazı Belediyesi Memur, Tahsildar, Mühendis, Zabıta, Tekniker  Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Uludure Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alım İlanı Yayımladı için TIKLAYINIZ

Sivas Belediyesi 30 Zabıta Memuru ve 30 İtfaiye Eri Alıyor ilanı için TIKLAYINIZ

Rize Belediyesi KPSS Puanıyla Bandocu Alacak ilanı için TIKLAYINIZ

Nusaybin Belediye Başkanlığı VHKİ, Memur, Tahsildar ve Zabıta Alım İlanı Yayımlandı ilanı için TIKLAYINIZ

Mardin Derik Belediyesi En Az 55 KPSS Puanıyla Evlendirme Memuru, Veznedar ve Düz Memur Alım İlanı Yayımlandı için TIKLAYINIZ

Belediye Memuru alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu