Başvurular

BESAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BESAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BESAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BESAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BESAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Bursa Ekmek ve Besin Sanayii Ticaret A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile BESAŞ, Bursa ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve ekonomik ekmek ve ekmek çeşitleri, unlu mamuller, süt ve süt ürünleri üretmek ile sektörde bir denge unsuru olmak maksadıyla 1979 senesinde kurulmuş olan bir kurumdur. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sağlamaktadır. BESAŞ, il genelindeki bayileri ile her gün milyonlarca insana hizmet götürmektedir. Bu çalışmalarının aralıksız sürmesi adına çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duyan kurum, bu bağlamda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BESAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BESAŞ İş İlanları 2022
  • BESAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BESAŞ İş İlanları 2022

Bursa Organize Sanayi Bölgesi içinde BESAŞ bir halk ekmek fabrikasına sahiptir. BESAŞ Halk Ekmek Fabrikası, Bursa ilimizdeki en büyük, ülkemiz genelinde ise 3. Büyük ekmek üretim tesisi olma özelliğini taşımaktadır. Tam otonom sistemlerde günde 400 bine yakın ekmek üretimi gerçekleştirilmektedir. BESAŞ bunun dışında Keleş Süt Tesisi ve Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Tesisi gibi tesislere sahiptir. BESAŞ tek başına Bursa kentinin ekmek gereksiniminin yüzde 20’sini karşılamaktadır. BESAŞ bayileri ve BESAŞ Halk Ekmek Fabrikası bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Bursa İlimize Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BESAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış temsilcisi, satış elemanı, ekmek üretim elemanı, vasıfsız işçi, gıda mühendisi, özel güvenlik görevlisi, şoför, tekniker, teknisyen, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

BESAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BESAŞ bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Kurum bu bireylere ek olarak yeni çalışan alımı gerçekleştireceğinde İŞKUR üzerinden ilan yayınlar. BEDAŞ bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için işte bu iş ilanlarını takip etmeli ve akabinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Harici olarak online bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır. Tüm bu iş ilanlarını devlette.com sitemiz üzerinde de siz kıymetli okurlarımız ile paylaşmaktayız. Bundan dolayı bizleri takip ederek de bu ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Bu makalemizde BESAŞ Ekmek iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BESAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, besaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan besaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu