Başvurular

İZBAN iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İZBAN iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İZBAN iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İZBAN iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İZBAN iş ilanları ve iş başvurusu

Egeray yahut bilinen diğer adı ile İZBAN, ülkemizin üçüncü büyük şehri olan İzmir ilimizde hizmet veren bir banliyö treni sistemidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD iş birliği ile hayata geçirilen proje kurulmuş olduğu günden bu yana gelişmeye ve büyümeye sürdürmekte. Bunun bunun yanında; şimdilerde hat ülkemizdeki en uzun şehir içi banliyö hattı konumuna gelmiştir. Hat 135 kilometreyi aşkın mesafeye ve üzerinde kırk istasyona sahiptir. İzban faaliyetlerine aralıksız olarak devam etmek maksadıyla çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve bunun için personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. İZBAN aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İZBAN İş İlanları 2022
  • İZBAN İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZBAN İş İlanları 2022

İZBAN, İzmir ilimizde toplu taşımada en fazla kullanılan sistemlerden biridir. Açılmış olduğu günden bu yana bi hayli yoğun bir biçimde rağbet görmüş ve şehir içi trafiği ciddi ölçüde azaltmayı başarmıştır. Ayrıca İZBAN, bazı noktalarda şehir içi metro ile ilişkili haldedir. İZBAN faaliyetlerine aralıksız devam ederken, çeşitli zamanlarda de bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

İzmir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İZBAN aracılığıyla şimdiye dek yayınlamış olan yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; vatman, makinist, şoför, güvenlik görevlisi, mühendis, engelli personel, eski hükümlü işçi, gişe memuru, temizlik işçisi, büro personeli gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

İZBAN İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZBAN bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız izban.com.tr adresi üzerinde yer almakta olan aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını kolay bir biçimde iletebilirler. Sayfaya girmenizin ardından sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz ve doğru olarak girmeli akabinde de özgeçmiş yani CV’nizi sisteme yüklemelisiniz. Şayet başvurunuz olumlu yanıtlanır ve başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı meydana gelirsa kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla çağrılırsınız. Bu makalemizde İZBAN iş ilanları, İZBAN ne zaman personel, eleman, memur, işçi alımı yapacak ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İZBAN İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İZBAN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, izban hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan izban açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu