Başvurular

BEL-PA iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BEL-PA iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BEL-PA iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BEL-PA iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BEL-PA iş ilanları ve iş başvurusu

Ülkemizde belediyecilik anlayışı son senelerda bi hayli ilerlemiştir. Bu doğrultuda belediyelerden beklenen talepler de artmaktadır. Belediyeler, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına hizmet alanlarını gün geçtikçe geliştirmektedirler. Ankara Büyükşehir Belediyesi, hizmet sahasına son kez BELPA A.Ş. şirketini eklemiştir. BEL-PA, 1989 senesinden bu yana hizmet vermekte olan; engelliler ve rehabilitasyon hizmeti, yaşlılara hizmet merkezi, camii temizlik hizmetleri, taziye hizmetleri, 188 alo ambulans, 188 alo cenaze, Sincan Evcil Hayvanlar Parkı, Gölbaşı geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi, temizlik hizmetleri, Sincan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, düğün sünnet organizasyonları gibi alanlarda görevlidir. BEL-Pa, tüm bu faaliyetlerini eksiksiz yerine getirmek maksadıyla bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BEL-PA aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BEL-PA İş İlanları 2022
  • BEL-PA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BEL-PA İş İlanları 2022

BEL-PA, sorumluluk alanına giren tüm hizmetleri müşterilerin talebi ışığında mevzuatlara uygun bir biçimde gerçekleştirmekte, engelli ve yaşlı bireylerin gereksinimlerini karşılayarak onları tekrar topluma adapte etmeyi amaçlamaktadır. BEL-PA faaliyetlerini yerine getirmek için bu kapsamı içinde bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Ankara İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BEL-PA aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; engelli personel, eski hükümlü işçi, beden işçisi, şoför, özel güvenlik görevlisi, büro personeli, mühendis, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

BEL-PA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BEL-PA A.Ş. yeni personel ihtiyacı oluştuğu vakit iş ilanları yayınlamaktadır. Bu iş ilanları genelde İŞKUR adresi üzerinden yayınlanmaktadır. Bu ilanlara İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden müracaat edilebilmektedir. Çeşitli zamanlarda ise KPSS şartı olmadan, açıktan alımlar yapmaktadırlar. Bu alımlar için de kendi insan kaynakları bölümünü kullanmaktadırlar ve bu ilanlara bireysel olarak aşağıda vermiş olduğumuz adres aracılığıyla müracaat edilebilir. Bunların dışında kurum bünyesinde çalışma fırsatı elde etmeniz için bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde BEL-PA iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BEL-PA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bel-pa hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bel-pa açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu