Başvurular

Balıkesir BASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Balıkesir BASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Balıkesir BASKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Balıkesir BASKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Balıkesir BASKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa adıyla BASKİ, Balıkesir ilimizde temiz su gereksinimini karşılamak ve atık suları uzaklaştırmakla görevli olarak bir kurumdur. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Balıkesir Baski su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmek ve bu maksatla gereken her türlü tesisi kurmak, kurulu olanları devralmak ve bir elden işletmek gibi görevleri yerine getirmek maksadıyla kurulmuştur. Kurum çeşitli zamanlarda bu faaliyetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek maksadıyla yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Balıkesir BASKİ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Balıkesir BASKİ İş İlanları 2022
  • Balıkesir BASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Balıkesir BASKİ İş İlanları 2022

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi kurulmuş olduğu günden bu yana görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi başarmıştır. BASKİ, Balıkesir ilimizdeki tüm şebeke sistemini baştan aşağıya modernize ederek su kesintilerin önüne geçmeyi başarmıştır. BASKİ bu çalışmalarını arttırarak sürdürmekte ve çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Balıkesir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Baski aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; beden işçisi, temizlik işçisi, güvenlik görevlisi, şoför, sayaç açma kapama elemanı, sayaç okuma elemanı, büro personeli, veznedar, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Balıkesir BASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BASKİ bünyesinde yayına giren tüm iş ilanları kurumun resmi web adresi olan www.balikesir-baski.gov.tr ve www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını kaçırmamak, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Harici olarak kurum bünyesinde bulunan insan kaynakları yahut personel daire başkanlığı gibi departmanlara ilanlar yayınlanmadan yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. Bu nedenten dolayı ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde Balıkesir BASKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BALIKESİR BASKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, balıkesir baski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan balıkesir baski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu