Başvurular

Kilis Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Kilis Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Kilis Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kilis Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kilis Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Kilis Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Kilis Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Kilis Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kilis Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Kilis, ülkemizin güneydoğusunda bulunan, Suriye ile komşu bir ilimizdir. 1995 senesinde il statüsü elde etmiştir. 2022 yılı itibariyle Kilis ilimizin nüfusu 130 bini aşmış durumdadır. Kilis ilimiz her geçen gün büyümesini sürdüren illerimizden biridir. Kilis Belediyesi şehre modern bir kimlik kazandırabilmek adına çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmektedir. 2022 senesinde da bu çalışmalarına devam edileceğini ve bu doğrultuda çok sayıda yeni yatırım yapıldığını açıklayan Kilis Belediyesi’nin bünyesindeki eleman açıklarını kapatabilmek adına personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapıp yapmayacağı vatandaşlarca araştırma konusu olmuştur. Bu makalemizde Kilis Belediyesi açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgiler bulunmaktadır.

Kilis ekonomisi genel itibariyle tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Lakin Kilis Belediyesi sanayi yatırımlarına da ara vermeksizin sürdürmektedir. Bu bağlamda Kilis organize sanayi bölgesi, Kilis OSB alanı ve Polateli – Şahinbey tekstil organize sanayi bölgelerine yeni firmaların katılabilmesi için bi hayli hummalı bir çalışma içindedir. Bu bölgelerde faaliyet gösteren firmalarda 1500’ü aşkın personel istihdam edilmektedir. Bu doğrultuda yapılan yatırımlara ağırlık verilerek şehirdeki %10 düzeylerine ulaşmış olan işsizlik sayılarını azaltılması hedeflenmektedir. Kilis Belediyesi bunun bunun yanında İŞKUR ile de bu bağlamda çeşitli anlaşmalar yapmıştır. Bu doğrultuda şehirde bulunan meslek edindirme kurslarının sayısı arttırılmakta ve bu bölgelere bay, bayan kalifiye eleman yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.  Ayrıca Kilis Belediyesi belediyecilik faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi adına da çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı planlamaktadır. Bu personel alımları yalnızca il merkezinde değil aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde de gerçekleştirilecektir.

  • Elbeyli
  • Musabeyli
  • Polateli

Kilis Belediyesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde teknisyen, tekniker, itfaiye memuru, zabıta memuru, programcı, şehir ve bölge planlamacısı, temizlik işçisi, aşçı, beden işçisi, büro memuru, şoför, güvenlik görevlisi, avukat, mimar, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu ilanların akabinde alınacak olan personeller sınavsız yahut KPSS şartı ile alınacak olup, kadrolu, anlaşmali, geçici ve daimi statülerde istihdam edileceklerdir.  İlanlarda ilköğretim, lise, ortaöğretim, ön lisans ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar yer alıyor. Ayrıca Belediye çok sayıda engelli personel alımı ve eski hükümlü işçi alımı da yapmayı planlıyor. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımız devamında anlattık. Aşağıda da Kilis ilimizde son haftalarda verilmiş güncel kamu iş ilanları bulunmaktadır.

Kilis Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Kilis İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

Kilis Belediyesi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Kilis Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kilis Belediyesi aracılığıyla yapılması olabilecek personel alımlarına ait iş ilanlarının sene içinde kademeli olarak yayına girmesi hedefleniyor. İlanlar halen yayınlanmaya başlanmadı. Lakin ilanlar yayına girdiğinda ilanlara ait başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde tüm ilan bilgileri www.devlette.com İnternet adresimiz üzerinde ve http://www.kilis.bel.tr/ Kilis resmi İnternet adresi üzerinde bulunacak. Bu ilanları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için tek yapmanız gereken ise sosyal ağlardan bizleri takip etmek. İlanlar yayına girdiğinda gerek sitemiz üzerinden gerekse de sosyal ağlardan gerekli açıklamalar yapılacaktır. Şayet bu ilanların yayına girmesinı beklemeden iş başvurusu yapmak istiyorsanız da Kilis Belediyesi binasında bulunan insan kaynakları departmanına özgeçmişiniz ile başvuruda bulunabilirsiniz. Lakin buraya yapacak olduğunuz iş başvurusu yalnızca alakalı iş ilanları yayına girdiği takdirde değerlendirilmeye alınır. Bu nedenten dolayı çoğu durumda “Şu an için belediyemize herhangi bir personel alımı yapılmamaktadır.” denilerek geriye çevrilebilirsiniz. Bu duruma düşmemek adına ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve belirteceğimiz usullerde başvurunuzu gerçekleşirmenizi önermekteyiz. Harici olarak diğer web adresleri üzerinde bulunan Kilis Belediyesi iş ilanları haberlerine de itimat etmeyiniz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KİLİS BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kilis belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kilis belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu