Başvurular

Hakkari Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Hakkari Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Hakkari Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Hakkari Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Hakkari Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Hakkari Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Hakkari Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Hakkari Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hakkari Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Hakkari, ülkemizin doğusunda bulunan tarihi ve kültürel zenginlikleri ile mühim bir ilimizdir. 2022 yılı itibariyle nüfusu 280 bini aşmış durumdadır. Hakkari son senelerda gelişim yönünden diğer illerimizin gerisinde kalmıştır. Bunda terör ve doğu illerine yapılan yatırımların az olması gibi çeşitli etkenler mevcuttur. Hakkari Belediyesi bu durgunluğun önüne geçmek adına son senelerda mühim çalışmalar ve atılımlar yapmaktadır. Vatandaşlar bu çalışmaların bir parçası olarak Hakkari Belediyesi bünyesine herhangi bir personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yahut memur alımı gerçekleştirilecek mi düşünüyorlar. Bu makalemizde Hakkari Belediyesi açık  pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgiler bulunmaktadır.

Hakkari ili nüfusunun büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdürmektedir. Bunun bunun yanında Yüksekova Süt Fabrikası, Şemdinli Tekel Yaprak Tütün Bakımevi gibi fabrikalar da yine bu ilimizde bulunmaktadır. Hakkari ilinde son senelerda ekonomik durgunluk ve sanayinin az olması sebebiyle işsizlik oranlarında ciddi yükselişler gözlemlendi. Hakkari Belediyesi bu durumun önüne geçmek adına İŞKUR ile çeşitli ortak çalışmalara gitti ve şehre sanayi yatırımlarının arttırılması için çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda şehirde meslek edindirme kurslarının sayısı ve niteliği arttırıldı. Bunun bunun yanında da Hakkari Belediyesi bünyesine şehirdeki belediyecilik faaliyetlerinin aksamadan sürdürülebilmesi adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılması gündeme taşındı. Ayrıca bu alımlar yalnızca il merkezinde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde de gerçekleştirilecek.

  • Çukurca
  • Şemdinli
  • Yüksekova

Hakkari Belediyesi aracılığıyla yapılması hedeflenen çok sayıda memur ve personel alımı ilanlarında ilköğretim mezunu, lise mezunu yahut üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. İlanlarda bekçi, güvenlik görevlisi, sekreter, büro memuru, zabıta, itfaiye memuru, şoför, forklift operatörü, mimar, mühendis, teknisyen, bekçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Adaylar ilanlar neticesinde kadrolu, geçici, anlaşmali ve daimi gibi statülerde istihdam edilecekler. Adayların bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceklerini haberimiz devamında anlattık. Aşağıda da Hakkari ilimizde son haftalarda verilmiş kamu iş ilanları bulunmaktadır.

Hakkari Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Hakkari İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Hakkari Valiliği Bekçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Hakkari Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hakkari Belediyesi aracılığıyla yapılması beklenen fazla sayıda personel alımı için iş ilanları halen yayınlanmadı. İlanların kademeli olarak 2022 senesi içinde yayına girmesi hedefleniyor. İlanlar yayınlanmaya başlandığında iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacak. Bu ilanları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapabilmek için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmek. İlanlar yayına girdiğinda sitemiz üzerinden ve sosyal ağlardan gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Bu ilanları beklemeden de Hakkari Belediyesi iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına özgeçmişiniz ile başvuruda bulunabilirsiniz. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular da yalnızca pozisyonunuzda iş ilanı yayına girdiğinda değerlendirilmeye alınacaktır. Bu nedenten yapacak olduğunuz başvurular çoğu zaman “Şu an için herhangi bir personel alımı bulunmamaktadır.” denilerek geriye çevrilebilir. Bu duruma düşmemek adına ilanların yayına girmesinı beklemenizi önermekteyiz. Hakkari Belediyesi iş ilanları ile ilgili soru, sorun ya  da görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER HAKKARİ BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, hakkari belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan hakkari belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu