Başvurular

AVVA İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

AVVA İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021, başvurular bölümümüzde AVVA İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. AVVA İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

AVVA İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Avva iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları Avva insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve Avva 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!

Avva iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer şirketin personel alımları ile alakalı kafanıza takılabilecek birden çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz.

Peki nedir bu sorular?İş başvurusu nasıl yapılır? Personel ve Eleman alımı yapılan iş pozisyonları nelerdir? Başvuru formu nasıl doldurulur? Gibi soruların yanında çalışma şartları ve Avva personel maaşlarıyla alakalı birden çok detayı siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.

    • İş İlanları
    • Açık İş Pozisyonları
    • İş Başvurusu Nasıl Yapılır
    • İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
    • Çalışma Şartları ve Personel Maaşları

Avva İş İlanları ve İş Başvurusu

  • Avva İş İlanları ve İş Başvurusu
  • Avva Açık İş Pozisyonları
  • Avva İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • İş Başvurusu İçin Boş Cv Doldur
  • İş Başvurusunda İstenilen Belgeler
  • Avva Çalışma Şartları ve Personel Maaşları
  • Avva Çalışma Saatleri 2021
  • Avva Personel Maaşları 2021
  • Avva Güncel İş İlanları
  • Ürün Operasyon ve Transfer Elemanı İş İlanları
  • İnsan Kaynakları

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firma, ilke ve hizmet değeri ile ülkemizin marka değeri en yüksek firmaları içinde ter almaktadır.Personel alımları ve eleman ihtiyacı açıklamalarını kariyer.net ve yenibiris.com gibi ilan sitelerinden yayınlayan firma,yeni güncellenen sayfasında kasiyer, satış danışmanı, depo personeli ve satın alma pozisyonları için açıklamalarını güncellemiştir.

Hazır giyim ve mağazacılık sektöründeki diğer firma ilanlarını incelemek isteğe göre eğer; Mağaza iş ilanları sayfamızda bulunan; Boyner, Koton, LC Waikiki gibi birden fazla şirketin iş ilanlarına varabilirsiniz.

Çalışan seçimlerinde belirli kriterler arayan Avva, iş ilanları ile ilgilenen personel adaylarında aranılan kriterleri şu biçimde özetlemiştir.

  • Tecrübeli veya Tecrübesiz
  • İlk Öğretim (Mezun)
  • Lise (Mezun)
  • Ön Lisans (Mezun)
  • Üniversite(Mezun)
  • Yoğun Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonunda ve Sektörün de Deneyimli
  • İnsan İlişkilerinde Başarılı, Çalışkan ve Azimli
  • Askerlik Hizmetini Tamamlamış veya Muaf
Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

Avva Açık İş Pozisyonları

Avva mağazalarında iş başvurusu yapabileceğiniz birden fazla iş pozisyonu bulunmaktadır. Personel alımı yapılan iş pozisyonlarını güncel olarak çeşitli platformlar aracılığı ile yayınlayan firma, paylaşımı yaptığı iş ilanlarında eleman alımı yapılan pozisyonlarla alakalı ayrıntı kısmı belirtmektedir.

Avva iş ilanlarında personel alımı yapılan iş pozisyonları satış danışmanı, kasiyer, depo elemanı ve satın alma olarak belirtmiştir.Genel mağaza personeli ilanlarının bunun yanında mağaza müdürü, engelli personel, stajyer, satın alma, marka uzmanı ve  görsel sunum pozisyonları içinde iş ilanları bulunmaktadır.

Avva İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aranılan personel kriterlerini bulunduruyor ve Avva iş ilanlarına müracaatta bulunmak istiyorsanız eğer, iş başvurusu yapabileceğiniz bir kaç tane seçeneğiniz bulunmaktadır.Bunlardan en kısa olanı aşağıda bağlantısını paylaşımı yaptığımız Avva iş başvurusu linkine tıklayıp, iş başvuru formundaki istediğimiz bilgileri doldurup Avva iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

Diğer başvuru alternatiflerinden en fazla tercih edileni kariyer.net ve yenibiris.com gibi iş arama sitelerinde yayına giren Avva iş ilanlarıdır. Bildiğiniz üzere gelişen teknoloji ile birlikte bir çok firma eleman ve personel alımı yapmak için kariyer.net gibi iş arama platformları üzerinden iş ilanları yayınlanmaktadır.

Avva iş ilanları da bu platformlar üzerinden çok fazla güncellenmektedir. İş başvurusu yapmak isteyen personel adayları site üzerinde yayına giren Avva iş başvuru formunu doldurarak, tercih ettiği iş pozisyonu için müracaatta bulunabilirler.

Avva İş İlanlarıAvva İş İlanları
Avva İş Başvurusu – Avva İş İlanları

AVVA İş Başvurusu İçin TIKLAYINIZ

İş Başvurusu İçin Boş Cv Doldur

İş arama ve iş başvurusu yaparken izleyeceğiniz yöntemler sizi istediğiniz işe bir adım daha yaklaştıracaktır. Ne yazık ki bu sürece tam hakim olmamanız istediğiniz konum için uygun olmanıza rağmen tercih edilmemenize neden olabilir.

Aslını söylemek gerekirse karışık bir durum olmasından kaynaklı değil yalnızca fazla basit olmasından dolayı ne yazık ki gereken önem gösterilmemektedir.Özellikle şimdilerde ki iş arama bulma siteleri başvuru formu doldurma, cv indirme ve özgeçmiş düzenleme gibi işlemleri kolay bir şekildelaştırmaktadır.

Bunun bunun yanında iş aramak bi hayli hızlı ve efor sarf etmeden yapabileceğiniz bir şey haline gelmiştir.Nereden başlamak gerekir diye soracak olursanız eğer sitemiz üzerinden boş cv örneği indirebilir, ister online iş arama sitelerine aktarabilir, yada yazıcıdan çıktı alarak başvuru yapacağınız kurumlara elden ulaştırabilirsiniz.

Cv doldururken dikkat etmeniz gereken en mühim noktalardan bir tanesi iş veren yani iş başvurularını inceleyenleri karmaşık ve düzensiz bir öz geçmişle karşı karşıya geldirmamak. Çünkü firmalar eleman alımı yaparken son derece titiz ve incelikle başvuru formlarını incelemektedirBu bilgiler ışında hala bir Cv hazırlamadı iseniz, aşağıda paylaşmış olduğumuz boş Cv emsallari içinden bir tanesini bilgisayarınıza indirdikten sonra doldurmaya başlayabilirsiniz.

Cv İndir

İş Başvurusunda İstenilen Belgeler

Her firma personel kayıtlarının yapılabilmesi için istediği zorunlu olarak istediği belgeler bulunmaktadır.Yasal olarak zorunlu evrakların bunun yanında firma tercihleri gereği hazırlanması istediğimiz belgeler de bulunmaktadır.Firma tercihleri ışığında istediğimiz belgeler; bitirilmiş kurslar, sertifikalar ve yeterlilik belgeleri gibi evraklar olabilmekle birlikte, yasal olarak temin edilmesi belgeler aşağıda maddeler halinde açıklanmıştır.İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

      • Adli Sicil Kaydı
      • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
      • İkametgah Belgesi
      • Askerlik Durum Belgesi
      • Kimlik Fotokopisi
      • SGK Hizmet Dökümü
      • Öğrenim Durum Belgesi

E-DEVLET Giriş Sayfası

Avva Çalışma Şartları ve Personel Maaşları

Avva çalışma şartları genel itibari ile mağazacılık sektöründe hizmet veren diğer firmalarla benzerlikler göstermektedir. Çalışma saatleri ve personel maaşları hususunda düzenli bir yapıya sahip olan Avva, sosyal ve sentikal haklar hususunda personelleri aracılığıyla taktir edilmektedir.

Avva Çalışma Saatleri 2021

Avva mağazaları çalışma saatleri 09:00 ile 22:00 içindedır. Genel olarak Avm içinde bulunan Avva mağazaları, Avm açılış – kapanış saatlerine uymak durumundadır. Bu nedenle Avva personelleri değişimli olarak vardiyalı bir biçimde çalışmaktadır. Sabah ve akşam olmak üzere çift vardiya bulunan firma da, çalışanlar haftada bir gün izin kullanmaktadır.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Avva Personel Maaşları 2021

Avva personel maaşları genel itibari ile tatminkar düzeyde olduğunu aktarabiliriz. Çalışılan pozisyon ve mağazaya göre değişkenlik gösterse de yeni işe başlayan Avva personelleri asgari ücretle işe başlamaktadır. Satış danışmanı ve depo personeli fiyatları asgari ücretten başlasa da satın alma yahut muhasebe gibi ofis çalışanları için tespit edilen personel fiyatları asgari ücretin iki katına kadar çıkabilmektedir.

Avva Güncel İş İlanları

Ürün Operasyon ve Transfer Elemanı İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hazır giyim mağazacılığını kendine meslek ve yaşam tarzı olarak seçmiş, bu alanda kariyer amacında olan aşağıdaki niteliklere sahip “Ürün Operasyon ve Transfer Elemanı” arıyoruz.

İŞ TANIMI 

  • Mağaza stoklarını ve beden takiplerini yapabilecek
  • Mağazalardan gelen ürün transferlerini yapabilecek
  • Mağazaların ürün takiplerini sağlayabilecek
  • Mağazaların günlük  satışlarını alabilecek
  • Mağazalardan gelen çağrılara yanıt vererek anlık satışlara gerekli yardım desteğini sağlayabilecek
  • Mağazalardan gelen ürün isteklerini depodan yönlendirecek
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Anlık aksiyonlar alabilecek
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Tekstil
Departman: Operasyon
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
İş Başvurusu

İnsan Kaynakları

Erkek giyimine yeni bir anlayış getirerek moda dünyasında iddialı bir çıkış yapan AVVA, genç, sofistike, güncel ve özgün çizgisiyle çok kısa bir sürede stil sahibi erkeklerin ruhunu görülmektediran değişik bir moda dili oluşturdu.

AVVA, dünya modasında bir Türk markası olarak beğeni toplamaya devam ederken, özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla, kısa bir sürede Türkiye tekstil sektörünün de en mühim markalarından biri oldu.

AVVA’nın kurulduğu 2000 senesinden bu yana dünya çapında yakaladığı itibar ve ticari başarı ile markanın dünyaya geldiğu ülke olan Türkiye’de de yatırımlarını sürdüren Dido Group; AVVA’yı gerek şirket, gerekse bayi mağazaları aracılığıyla Türkiye’de de kuvvetli ve bilinen bir marka konumuna getirdi. Markanın Türkiye genelinde 60, yurtdışında ise 20 concept mağazası yer alıyor.

Bugün Almanya, Romanya, Özbekistan, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Fas, Mısır, Suriye ve Libya’da mağazaları olan, Amerika’da 600’ün üzerinde satış noktası bulunan, 120 ülkede tescillenmiş bir marka konumuna gelen AVVA, dünya çapında 4 binin üzerinde noktada moda severler ile buluşuyor.

Basın Express Yolu
Cemal Ulusoy Caddesi No:49 34303Yenibosna-Bahçelievler/İSTANBULT: +90 212 444 28 82T: +90 212 332 22 66T: +90 212 332 22 68T: +90 212 696 26 15F: +90 212 332 22 67Email: [email protected][email protected]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu