Başvurular

Algida iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Algida iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Algida iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Algida iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Algida iş ilanları ve iş başvurusu

Algida, dünyanın en büyük dondurma markalarından biridir. 1930 senesinde kuruşmuş olan Unilever şifrketina aittir. Algida, ülkemizde 1990 senesinde giriş yapmış ve ülkemiz pazarına girdiği günden bu yana tercih edilen en büyük dondurma üreticisi olmayı başarmıştır. Magnum, Cornetto, Max, Fruttare, Carte d’Or, Vienetta, Algida Maraş Usulü ürünleri ülkemizde en fazla tercih edilen ürünleridir. Algida şifrketi ülkemizde büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm hızıyla sürdürmektedir. Firma bünyesine çeşitli zamanlarda ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Algida aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Algida Dondurma İş İlanları 2022
  • Algida Dondurma İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Algida Dondurma İş İlanları 2022

Türkiye dışında Yunanistan, Macaristan, İtalya, Slovenya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ülkelerinde de Algida faaliyet göstermektedir. Algida ülkemizde yatırımlarına hız kesmeden sürdürmektedir. Ülkemizde satılan ürünlerin üretimi yine ülkemiz topraklarında gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda Çorlu Fabrikası ve Konya Fabrikası olarak iki fabrika açılmıştır. Algida bu fabrikalarına ve ülkemizdeki diğer sevkiyat noktalarında çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Algida aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; makine mühendisi, gıda mühendisi, vasıfsız fabrika işçisi, engelli personel, üretim elamanı, şoför, hat operatörü, şoför, iş makineleri operatörü, tekniker, teknisyen, proje takip sorumlusu, güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Algida Dondurma İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Algida; Çorlu, Mersin, Konya, İstanbul, Ankara, Kayseri, Kırklareli, Tekirdağ, Lüleburgaz gibi çok sayıda lokasyonda alımlar gerçekleştirmektedir. Algida bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını Unilever bünyesine yapmalıdırlar. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kurum bünyesinde yayına giren iş ilanlarını görebilir ve anında iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi diğer müracaat ayrıntılarını da gözlemleyebilirsiniz. Akabinde başvurunuz kurumun insan kaynakları aracılığıyla değerlendirmeye alınacaktır. Bu makalemizde Algida iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Algida İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ALGİDA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, algida hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan algida açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu